rook w 36 minut nie jest mozliwy. biorac pod uwage ze np ja, majac od razu full eq, i zaczynajac od razu na najlepszym expowisku (czyt. wilki) spotkalem wtedy w nocy 4-5 ludzi na wyspie pacc. moze by sie udalo zejsc z 1.20-1.30 h na 1h, ale to by trzeba bylo naprawde zero skeli(zabilem moze z 10), tylko wilki non stop.
kitowac to my, ale nie nam :P
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gremlin
W moim wypadku rekord wynosi 135k w 2 godziny na DS/duchach/ghoulach druidem uzywajac tylko HMM i GFB (zdaje sie zaczynalem na 47 lvl), znam miejsce gdzie moge praktycznie caly czas strzelac z HMM do DS (mniej wiecej 1 co 10 sekund), a ~400 expa w minute to tylko 3 dwarf guardy.
|
powiedz mi tylko czy mowisz o wasteland, czy inne miejsce :>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawelek paladyn
To jest niemoziwe nabic tyle lvli . Ja swoim kightem ze skilami 71/70 c-set bylem na quardach i w 7 godz nabilem 3 lvle ( z 30 do 33 ) i gralem non stop , kopalnia 4 .Moze mi powiecie jakim Cudem udaje wam sie nabic tyle lvli ??:>
|
a widzisz da sie... od 9 rano do 3 w nocy (z malymi przerwami, powiedzmy godzine lacznie) jest 16 godzin. Jestem palkiem, wiec bolt za boltem szedl, dist mi skoczyl o 3 oczka (66->69) wiec coraz ladniej mi sie bilo :) jest mozliwe oj jest... ale to bylo tylko dlatego ze zlapalem straszna faze na expienie w kopalni :) a i jeszcze btw: bylem w pierwszej kopalni (czyt. tej najgorszej) ;/
|