![]() |
Cytuj:
Cytuj:
a ja ci gratuluje ciagłego zmieniania swiatów przez 2 lata. I Ja tez pozdrawiam. Ted :) |
Cytuj:
Tylko żę takiego lvl jaki masz teraz nie osiągnąłbyś na świecie pvp. Ale szanuje ludzi którzy grają na non-pvp. Masz poprostu swoje powody. Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Tak wole n pvp bo niemusze zmieniac serva tak czesto jak -> patrz Sowa bej |
Cytuj:
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi jak jeszcze coć odpiszesz to dam edita żeby nie spamować. @down IMAO Ty jakiś noob jesteś? Żal Mi dupy nie ściska, A ty sobie nie przybieraj wygodniejszej formy wypowiedzi. Ja od Tedunia chciałem tylko dowiedzieć się co jest fascynującego w uhaniu sie na hotkeyu. Gdbyś przeczytał wcześniejsze posty wiedziałbyś , że w tibie gram z przerwami i dla przyjemności a nie ciągle zeby expić ^.-. A po za tym odpowiadałem Teduniowi. Może mam takie bo chce ? ; o Pozdrawiam Sowa. |
Sowa debilu nie rób afery co jeden temat żal Ci dupe ściska , że nie masz możliwości się nawet tam wybrać.Kogo obchodzi to , że się logasz na tibie i , że w 2 lata masz 50 lvl max? o;
@Tedunio Gz loota i dlaczego tam nie było Morgarotha? On się respi tak jak Orsh czy jak ;> |
Cytuj:
Dokładnie :) ;) :p :( B) :] <- musiałem bo post byl za krótki. |
Cytuj:
|
Bo potrafie sie wyuchac myszką a nie F4?
żal.pe el . To że nie miałem 50 lvl+ najta to nie znaczy ze nie umiem sie uhać ^.- |
no raczej nie bardzo na 2-3 demach +fe, dl'e itp
|
Dałbym rade jak bym posiadał takiego chara jak autor tematu.
|
latwo powiedziec :> Po to sa takie udogodnienia zeby z nich kozystac- inaczej nie byloby automatów w samochodach. a myslisz ze on tam poszedl zeby sie fascynowac czymkolwiek? ja tam widzialem raczej chec zdobycia roga ;]
|
Nie wiem. Ale dla mnie uhanie sie hotkeyem to strata klimatu<czego Tibia posiada już niewiele.>
|
Ta gra stracila klimat juz ponad rok temu ;] btw. kto napisal do teda w koncówce filmu? :P
a zeby zaden mod nie pokasowal postów powiem tyle: gz loota ... |
Nie no SOWA ROX:D :D :D :D tyle chcialem powiedziec, rzeznik w uj jestes. Dorze ze Cie satysfakcjonuje gra w tibie;)
Gz Tedzik |
Cytuj:
Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Sowa: mnie też w*****a to że zrujnowali moje prawie 4 letnie doświadczenie ( czyżbym cię przebił ) ale uwierz mi że nawet na bocie miał w ch.. ciężko na 3 demonach i dle i fe ( to tak jak anihilator :P ) |
Cytuj:
Pozdrawiam Sowa. |
LoL !! wymiotny loot ;] Wielkie Gz !!!!!!! :cup:
|
;O filmik zaje****y a lotcik jeszcze lepszy ;) gz tedunio i mateusz
|
Gz! Loocik cudny ^^ Ladnie jechaliscie te demony :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |