![]() |
Cytuj:
|
Prosze o usunięcie mnie z tego wątku z listy podających się za "elyte".
|
@Olorion: Nie tylko ego mają małe. Te trzydzieści cm to ściema jest ;-P
@Down: Skąd to qw masz?:< Myślałem ze jesteś VKastrat |
00:47:27 ‹+Olorion› VPenis: 35.2cm
qwa |
Cytuj:
"~Proud member of przydupasy elytarnie agresywne.~ ~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są elytarni.~" Nie podawaj sie za kogos kim nie jestes! |
Kur** to forum z dnia na dzien schodzi na psy ...
A w tej waszej elycie to moze pomocnych jest 2-3 userow reszta to banda idiotow ktorzy mysla ze sa pro super duper Jezeli przeczytales tego posta to znaczy ze wyprzedziles scora i jeszcze on nie zostal skasowany a ja bana nie dostalem Ps :Ktory z inteligentnych modkow to przyklejil scor? I tak na marginesie nie mam pojecia czy ta elyta to nie jest jeden wielki zart czy wy tak na powaznie |
Cytuj:
Wszak temat przyklejony, oni zapuszczają vpenisy itepe itede. Głupie pytanie zadałes. ELYTA SOX. HAJL NOT ELYTA MEMBERZ @Down: Nie zgadzam się. Oni nie mają elitarnych członków, rzekłbym nawet że wręcz przeciwnie;! |
Cytuj:
Cytuj:
Hehe, elitarna lista "członków"... (ciekawe kto zrozumie ten pojazd...) |
Cytuj:
Mamciu, słońce spadło na ziemię, ptaki latają tyłem, psy dupami szczekają, panowie z monopolowego podskakują do elity.... Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Oxyś Pysiu gdzie Ty wyczytałeś, że ja za elytę się podaję? Że we wiadomościach mówili czy we Wyborczej pisali? Weź to popraw, co? ; ]
Chujowa ta lista jest i tyle. Gallar - misiaczek się ze mną zgodzi, prawda? ^^ (błędy celowe ; ) |
Ale wiocha ;-).
|
Cytuj:
Ta ich elyta to jedna wielka bujda. Tak naprawde elytą są, Ci którzy wg. majstra Wiewiórki i Oxygana są fejkowcami! Po prostu jesteśmy zagrożeniem dla tych falsyfikatów, i trzeba sie nas pozbyć, o! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie bede sie wiecej w tym temacie z nikim klucil (nie mam tego w zwyczajach wyklinanie sie itp) a wiec.... BYE |
Cytuj:
|
Ejj... jak juz sie klocicie to wysilcie sie troche... mialem nadzieje, że sie bardziej posmieje : (
|
elyta = hitlerjungen
nawet nie wiedzialem, ze do elyty naleze :> nie podoba sie? moge ci smialo powiedziec ssij, bo nie obchodzi mnie co myslisz, hejjjjjjj! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ssij, widac, ze mozgiem to cie bozia nie obdarzyla fdp pqp |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:57. |