![]() |
eh jak myslicie jaki lvl by nabil grajac na mainie?? porównujac szybkosc expienia to IMO wiekszy od eternala... na rooku nie masz szans wyciagnac 10k na godzine, a na mainie tyle masz na 20 lvlu8o8o ale gz dla niego bo dzieki temu ze gra na rooku jest zywa legenda :D
|
Skad wiadomo czy umial by tak dobrze grac i szybko expic na mainie?W koncu to rook tam go nie moga zabic i trudno jest na czyms pasc na jego lv...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie trzeba być jakimś szczególnym medium żeby wiedzieć, że gdyby Sunrise z takim zapałem grał na mainie to byłby w czołówce lvlowej, a tak jest "tylko" swoistą legendą Tibii. @Down Jedno, takie małe: Dasz dowody? |
Cytuj:
|
@Thery
Jak już Khaz~ udowodnił, 200+ lvle nie są nieśmiertelne. Kwestia zgrania ekipy i odpowiedniego "ukształtowania terenu". Sero~ padł całkiem niedawno. |
Cytuj:
|
Stało się !!! Sunrise wbił 100 lv na rooku !!! OMG !!!!! Pomyślcie ile on musiał mino/orców/rotów zabić 8o Hehehe :) Wielkie gratz dla Niego !! :)
|
wiecie ze:
wiecie że surinse jest jednym z założycieli tibi nie wiem tego na 100% ale tak słyszałem (a tak wogóle ciekawe jak on nabił ten 100lvl :D)
a jak juz to moze dostanie fs lub bs a może gsa |
Up: Lol!!
Hahaaahaha |
Up2@ Stfu. Może odrazu SoV'a? :|
CipSoft nie jest od tego żeby dawać itemki - tym bardziej na rooku, gdzie jest napisane, ze to wyspa dla początkujących. Wejsc i jak najszybciej wyjść. |
Cytuj:
|
Sunrise expi na wolfach jak kazdy inny rookstayer.
Roty i mino sa na rooku nieoplacalne bo nawet przy jego skillach walka trwa minute, podczas gdy wolfa ma na 1-2 hity z katany. |
/up Po 1 ja na 20 lv menczylem sie minute po 2 zanim on ten 100 lv wbil to wskoczyly mu moze 35 moze wiencej moze mniej skile na takich skilach z katany na full ataku dosc szybko sie zabije rot wormy po 3 rock stayerzy expia na Poison spiderach poniewaz maja one małą obrone i szybko sie je zabija i jest na nich najlepszy exp
|
@zuza997:
"rock stayerzy" ta? |
Sunrise ma skille okolo 25/32, a to jest tylko kilka punktow wiecej od przecietnego rookstayera kolo 20 poziomu.
Rookguardian de'Bove miala skille dokladnie 24/31 na 82 lvlu. (screen pokazany przez nią samą wiec na 101% prawdziwy) |
Nie wiem jak on to zrobił, ale na bank nie expi na rotach,wolfach, mino itp. Trudno nabic 100 lv na mainie gdzie jak ma sie 50 lv+ to sie expi na dragach co daja 700 exp'a. A pomyslcie nabic 50 lv na samych wolfach,poison spidery itp. Nie wiem co wy o tym myslicie ale powiem jedno bendzie miał ten 100 lv a przy kogo pomocy? CIPSoftu oczywiscie xD
|
@up
Rookguardian de'Bove tez nabila 84 lvl za pomoca Cipsoftu? |
Cytuj:
|
uwazam ze sun zasluguje na nagrode ale z 2 strony... teraz 200 lv na mainie to nie wyczyn ;/
mozliwe ze na rooku sa rozne nie odkryte expowiska na ktorych szyciej expi niz na wolfy/spidery/bugi (bo na tym jest najszybszy exp :)) |
Character Information
Name: Sunrise Sex: male Profession: None Level: 100 Gówno z cebulą dostał |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |