![]() |
Carlin na Danubii? Bezpieczne :D Mało pk... Albo przynajmniej było kiedy byłam w nim ostatnim razem :D W Venorze średnio... ;)
Osobiście Carlin to moje ulubione miasto. :) Szczerze mówiąc czuję się w nim bezpieczniej niz w innych i znam je i jego okolice jak własną kieszeń (że tak powiem :D) Nawet gdy miałam ok 9 lvl było spoko :baby: (Danubia) Dla mnie Thais to masakra. Gdzie nie pojde trup a pod depo ciagle sie bija 8o Wstyd się przyznać ale raz zabito mnie w Thais (no ale ja wtedy mialam 8 lvl... i chwilowo nie bylo mnie przy swojej postaci :D Zostawilam ją na pastwe losu :( I miałam za swoje :/) :confused: B) Carlin górą!!! Carlin górą!!! Carlin górą!!! (To bardzo piękne miasto...) :] |
Tam jest malo PK wiecie... hahaha
Tam jest malutko PK ledwie co 3 to zabujca na zlecenie a co 4 tak dla zabawy!!!
Mieszkalem tam to wiem i dlatego tera w Thais siedze choc tu statystyki sa 4/5. Czasami wpada gildja PKerow i sie bawia ale to nic mialem kiedys scrina jak 24 ciala kolo depo kafal nablyszczaly B) hehe. :] |
Na Dolerze Carlin to - cmentarz
Już na rooku jest pełno pk idzesz po mieście , i trafiasz na gosca który móvi I kill you on main na mainie jest masakra Carlin to miasto śmierci, piorą sie i piorą to poprostu masakra , nie ma słów X( 8o |
W Carlin aż się roi od PKów. Przy depo ciągle stoi ktoś z red skullem. Poza tym zabijają za Missclick(mnie się do osobiście zdażyło :p ) Wszędzie cię znajdą, jak się ma jakikolwiek skull :(
|
wie może ktoś czy dużo jest pk w carlin na serwerze inferno? :]
|
Carlin world of PK
hehe w Carlin jest sporo tych je...nych Pk normalnie najbardziej mnie wq jak mnie ktos zabije jak jestem afk:(ale normalnie mam ich na liscie wszystkich i przyjdzie czas na zemste ;)
|
Heh. Pytanie czy w carlin jest dużo PK ma taki sam sens jak pytanie co jest na rotowiskach =]. Po dwoch dniach grania na druidem na Isarze miałem dość chodzenia do sklepu po hamy [stara sztuczka... :\] i kupiłem sobie wędke. Po dwóch następnych dniach wyniosłem się do Ab, takie rzeźnie leciały. =]
|
Zagłosowałem że w Carlin jest dużo PKowców i to mnie dobija bo juz z 3 razy mnie wykonczyli a tego nie mogę scierpieć trzeba ich jakos przegonić :berserk:
|
Ja mieszkam w carlin na dolerze (swiat z wymuszona walka pvp)
Wiecie jaka tam jest rzes kiedys wchodze a tam wszedzie gfbefy ,hmm , fire fieldy pelno trupow knighci leja sie na miecze palldynie strzaly
|
Na elysii nie ma tam zadnych pk prawie, za to szybko runy mozna kupic ;p
|
Elysia rulezzzz!!! Ja tez jestem z Elysii i mało pk widze. Choc nie mieszkam w Carlin to bylem tam kilka razy i to na dosc dlugo i ani razu nie spotkalem white'a. Redow bylo kilka ale nie atakowali nikogo wiec moze to ja chodze po bezpiecznych sciezkach :]
|
Pk I Zlodzieje
Heh...ja nawet nie bede komentowal ile jest w Carlin na Azurze PK i ZLODZIEI
Az zal ze to oni psuja tak swietna i udana gre jak Tibia...ostatnio bylem w carlin i bylo okolo 5-7 PK ktorzy ganiali siebie nawzajem.Na ulicy bylo tyle krwi ze chyba mozna bylo otworzyc bank krwi....ja juz nic wiecej nie mowie i zostawie to bez komentarza.... :p |
PK w Carlin
Ehhh, wiadomo że Carlin to miasto PKrow. Tak jest zapewne i na innych serwerach, bo na Julerze missclick pod depo to prawie pewna śmierć.
|
No tak na Galanie od kiedy gram nikt mnie nie sprzątnął. Spokojnie tam jest choć koło depo nie raz nie dwa znalazłem ze 5 trupów ;)
|
ja gram na dolerze
ja gram na dolerze
wychodze z depo ded wychodze ze świątyni ded itd. najlepiej idż do ab tam na dolerze najmniej pk |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29. |