![]() |
Cytuj:
Ja miałem 30 lvl jak ty miałeś 8 i dalej nie grałem :D You have requested the file Elera_Life***** (24566 KB). This file has been downloaded 112 times already. You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 47 minutes) ;| |
Noobki z Elery
Xerizzezo, Don Robaq Hunter of Head, Gozdzikowa niunia, Dark sniper with elera to banda noobków, myślą że są fajni i potężni. Robaq noob wszystkich straszy huntem zresztą xeri to samo. Sam nie wiem juz ile już xeri miał ownerów sam znałem ze 3. Myślą, że są postrachem Elery ale nie ma tak pięknie. Ile razy te noobki miały juz hunta od br to sam juz nie pamiętam. Xeri tyle razy płacił, że smiać mi się chce. Wchodzi razem z Robaqiem w tyłki br to myślą, że są twardzie. Robaq noobek ostatnio wyskoczył z DSM. Jesteście dobrym źródłem zarobku dla Lestata i reszty.
Jak są jakieś błedy to sry. |
lol
Ty chyba jestes niepowazny : )
|
jakich programów użyłeś do filmiku, tzn do przerobienia na avi i do montażu tych avików? odp..:)
|
Cytuj:
|
Fajny 7,5/10
|
pamietam te czasy ^^ kozacza jakby byli nie wiadomo kim a sa nikim :o
|
Prosta Zajawka
Cytuj:
|
<na na na, na na na> ktorym Ty ownerem jestes ? bo jeden byl takim malym spedalonym dwunastolatkiem w okularkach : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |