![]() |
@Up
Pisze się Sezu...(Ale niema za co zawsze możesz pisac jak cos chcesz) No to teraz wracajmy do Faku... 1. Mało obrazków rozbuduj fabułe... 2. Na tym 1 obrazku gdzie są ludzie i Elfy za dużo imion trudno się połapac... 3. Stado Sheep ?? Bardziej by pasowało Stado Owiec... Ale no niemoge powiedziec, że widze poprawe ocena 5/10 za chęci... |
@up czemu stado owiec? Tam pisze Stadio Sheep'ow ^^ a wedlug mnie powinno tam byc tyle osob a imiona chyba musza byc nie? ;] pozatym czemu sie trudno polapac tam gdzie jest elf arcanist to mag czlowiek to woj elf scout to lucznik ^^
|
:o
Czy to naprawde mój fake <?> zaczęlo sie 4/10 teraz SEZU (:D) daje 5/10 i jeszcze Veruis daje 6/10 no to chyba pne sie w gore.3 czesc dopiero bedzie na 95% w poniedzialek i moze bedzie wiecej obrazkow.Ja bede robil swoje a wy robcie swoje czyli walcie mi komenty!! :D
|
gupie bardzo gupie X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :baby: :baby: :baby: :baby: :( :( :( http://tools.fodey.com/generators/an.../ninjatext.asp
|
@up niektorzy ludzie sa chorzy przez emotikonki 8o pozatym bardzo wyczerpujaca wypowiedz... zrob lepsze xP
|
Heh no dla mnie nie takie złe..mnie tam ciekawi co będzie dalej :P Oceny nie daje bo to nie w moim stylu xP
|
1 część - odrobinkę głupie...
2 część - wielka wpadka 3 część - błędy: Hero Warrior wygląda jak Dwarf Guard... Dlaczego nie jak normalny Hero? To samo reszta outfitów. Stado Sheep'ów... gratulu'ję umiejętno'ści stawia'nia apostrof'ów. Elficcki Mag... tu nie powinno być czasami jednego "c"? Powtarzające się teksty w obozie ludzi. To poważniejsze błędy. Innych, jak np. trawa na Energy Fieldach nie będę wypominał. |
nie chce mi się wypominać błędów - Są takie j/w.
Ale jak dla mnie fake krótki, denny, bezsensowny. zasługujez na 3/10 za chęci które jednak nic nie dały |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |