![]() |
Cytuj:
|
Wszystko ładne i fajne, ale zauważyłem pewną niezgodność, która może urazić autora screenu z Harmonii. ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gz
Omg 250 lvl Tajfuna zrobil na mnie wrazanie :D Wierze, ze do konca roku zrobi 300lvl, albo przynjmiej 275 :evul: GoGoGo Polisher Playey's B)
|
Next little error :P
GZ i Respecto dla tych wyczynów, ale też wielkie gz dla tego błędu :P
Cytuj:
|
Gratuluje wszystkim awansów a szczególnie dritti ( harmonia rox ) i taifun devilremu ( dogoń eternala xD )
|
Cytuj:
|
moim zdaniem ta gra jest glupia i graja w nia przewaznie dzieci z podstawówki i tibia nie ma si eco rownac np do world of warcraft tam masz 3d nei rzre 100% procesora (lol taka gra pod winda i 100% procka ) i widac co nosisz a nie co w tibi takie nooby same i mowicie ze polacy umia grac buhahahaha 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o to chyba jest zart ze jakies noby spedzaja dale dnie przed kompem i nawet nie widza slonca to powinno byc karalne a nie.
ps. tibia to chala !!!!!!!!!!!!! world of warcraft rzadzi albo http://hero.netgame.com/ juz jest 100% lepsze niz tibia |
Moim zdaniem taifun eternala dogoni :)
|
`a to taifun to polak o0 on idzie jak tajfun :PP
|
Cytuj:
Nie załamuj się, przecież jest jeszcze TIBIA co nie ??? :baby: |
OMG ZIOMEK NA 40 LVLU SKILE 98/100 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
szacun dla tego pana i BIG GRATZ!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Zgadzam sie Hail Trimera... and Hail Wezu~ : D |
Screeny fajne, ale co do ortografi -mam pewne zastrzeżenia.;)
A ja mam męża Siemensa...! |
Cytuj:
Fakt faktem-" nie wale z aksa"...ale jestem dziewczyna. Bede wdzieczna, za poprawienie tego jak mam nadzieje- nieumyslnie popelnionego bledu. Pozdrawiam |
Jeszcze Ten Thief Sie Pali Zeby Dawac Ss Na Tibia.pl :-)
Powiem Wam Jedno Aquapal I Tak Was Oszuka. Kolegowalismy Sie 1.5 Roku (cos Kolo Tego) I On Wraz Ze Swoim Kolega Podwalili Mi Niezle Itemki Warte Okolo 400k. Odrazu Mowie Nie Ufac Mu ;> |
Mnie rozwalily te twoje komentarze May - xxx nie wali z aksa, albo bubel co jej maz jest cipsoftem :D
ale... Widze blad! przy babce napisales w formie meskiej :P |
:d
Ladnie ladnie ja bym tak na rooku nie umial hehe :D
Gz dla wszystkich~ :)) |
a wy jak ostatnie nooby dalej o tibi wescie sie kopnijcie w glowe i pomyslcie co wy robicie !!! ty wy :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |