![]() |
Temat powoli zamienia sie w offtopa
Comment movie : -) |
@topic: Film wywalony, bardzo mi się podobała ta pioseneczka (może zna ktoś tytuł). Nie wiedziałem że z tego Knightsolo taki "sławny" gość :P
@off topic: Gram od niedawna na BeRyliA i nie wiem co jest grane więc się nie wypowiadam :< |
Cytuj:
Knightsolo edron ---- bodajze edron niejestem pewien aha i btw , ja Cię niebędę wyzywał bo niezniże się do tak niskiego poziomu jak ty pozdro for alll Rev 8o |
Cytuj:
|
zna ktos moze tytuly piosenek z tego filmiku?
|
Korzystajac z okazji chcialbym powiedziec ze Rev'ico jest moim zdaniem typowym polskim noobem ktry pozjadal wszystkie rozumy ze wzgledu na swój poziom, a jego umiejętności gdry w Tibię ograniczają się do sukscesywnego (co dziwne) expienia. Gdy przyjdzie co do czego chętnie wyzywa i pokazuje siłę choć gdy okaże się, że dostaje upomnienie od przełożonych pokazuje jaki malutki, niedoświadczony i bezsilny jest naprawdę.
|
@Igrexou
nagral jednego hacka i label wylazl na wierzch... kto by wysylal cale dp i eq~130 lvla czy tam ~80(nie pamietam bo dawno go ogladalem) do swojego wroga? @MasterKerio heh widac ze nie znales tibii za czasow 7.1-7.3 kiedy na eterni bylo pelno wojen i oni ograniczali sie do trapow a nie zadnych botow srotow itp... co najwyzej do blokowania acc rywali(niewiem skad wyciagali numery ale widzialem spis 50 accnumberow tóż przed usunięciem forum Revivalu... @topic nice movie @igrexu~postdown Bubble tez byla legenda i co? dalej nia jest? >.> |
a Szkut to zazdrośnik ktory nic nie osiągnął...
Messiah czy tego chcesz czy nie był, jest i będzie legendą... :) a jak wiemy legendy nigdy nie umierają :) |
Offtopic panowie off top
caly czas poganiam do commentowania >.< :D |
Hah zabawne po tym filmiku ujzalem knightsolo w innym swietle :p
Jak to igrexo ujal Messiah byl jest i zawzse bedzie legenda :p poprostu lubi sei bawic i to jest wazne a ze zabawa w jego wypadku to pa pk i w ogole to juz jego sprawa Re'vico jestes smieszny :) co zrobil na bocie z 1-100 lvla? spojrz mi prosto w oczy i powiedz ze nie zazdroscisz :p on przynajmniej nie zniza sie do poziomy takiego zeby grac na 2 ownerow :) |
dowiem sie wkoncu tytul tej piosenki ?
|
igrexo mnie jakos osiaganie sukcesow w tibie nie bawi wole pekowac
|
ma hajs sie bawi :D
|
Nie wiem jak robi reszta, ale ja nigdy plików ***** z nie znanych zrodeł nie otwieram - tym bardziej, że antyvir znalazł Konia Trojańskiego... :baby:
|
tytul
Kto jest wykonawca piosenki zamieszczonej w filmie i jaki jest jej tytul ...:) moze ktos pomoc ;(
|
nie sciagac tego ... You want to download Messiah.exe ? ;>
|
Keylogger Nie Sciagac Koles Edytowal Posta
|
eee =/ chcialem sciagnac ale nie moge bo Anti Virus mi sie wlonczyl i pisze ze wykryto Virusa =/ X(
|
Ku*wa chcialem sciagnac ale Pokazuje mi sie ze wykryto Virusa !! =/X(
Sry za 2 posty :P |
widocznie koles edytowal posta
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |