![]() |
jeżeli mam np dwa elfy scouty to exp dzieli sie na trzy czy na dwa??
|
na 3 (fifty-fifty-fifty)
|
Cytuj:
|
To był na 99.99% żart.
|
Cytuj:
Cytuj:
Ps. $corcerer, nie to żebym był złośliwy poprawiając Cię ale takie coś bywa mylne i może kogoś wprowadzić w błąd. |
okz, tak więc sprostowanie do mojego posta:
fifty-fifty-fifty oznacza pół na pół na pół, czyli w przekładzie (nie wolno tego rozpatrywać dosłownie) po równo na trzech.. czyli po 33 i 1/3% na każdego... :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak byłem na BK kiedys (zanim wprowadzili te drzwi dla 50lvla) to exp dzielil sie miedzy oba moje minoski i mnie.....
I ofcoz mozna mieć tylko 2 potworki na uwięzi, nie ważne skąd... |
Cytuj:
Na 'undead legion' mozna miec wiecej :P |
ale musisz PACCa miec :>
|
A tryby?
Widzę, że nikt nie zadał takiego pytania więc ja je zadam:czy ataki summona zależą od tego, czy nawalam na full defie czy na full attack?
i offtopic: pytanie jak wyżej, tylko dotyczące czarów P.S. Bądź człowiekiem, daj plusika :D |
@up ataki summona zaleza. Sila czarow nie.
|
jak chcesz zeby np archer czesciej strzelal z boltow mozesz go zjechac do reda lub deep red w tedybedzie sie zachowywal jak zwykly archer czyli zwiekrzy czestotliwosc strzalu oraz sile ale to jest oplacalne tylko w tedy kiedy nic mu nie grozi np jest zaparcelowany i jestes pewien ze zaden stwór go nie zabije lub nie dojdzie do zmiany celu na twojego sumona bo tak tylko zmarnujesz mane =/ i to nie bedzie mialo wiekrzego sensu. :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |