Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=91216)

Corsair 25-08-2006 12:05

war

Cytuj:

Zaden server nie pobije thori tam wojna juz trwa hoho i mila;p gralem tam kiedys
ROTFL!
Gralem na Thori mialem 55 ek (nick : Anexyn ) sprzedalem postac, po tym jak 11 osob mnei strapowalo i na 15 minutowym skullu udalo mi sie im uciec ...n/c

@topic
ACE fragach 20 : 20 ale to pokazuje ze nawet ACE bez sorcow potrafi dzialac ;-).

W wojnie narazie do przodu idzie PRO , ale wszystko moze sie zdarzyc.

_/ACE

bartto 25-08-2006 12:14

Duzo ludzi z ace nie gra :D dzis moze bede mial ss'y

Gadziu 25-08-2006 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartto (Post 953896)

dużo ludzi po obu stronach nie gra. Więcej nawet w pr0 niż w Ace. Także Ace ma więcej członków, chociaż z czasem się to wyrównuje. Na początku wojny było 20 pr0 na 60 ace, teraz jest 50 pr0 na 56 ace.

Sitasofa88 25-08-2006 13:20

Cytuj:

Po co ci ss'y, skoro masz filmy?

binek1986 25-08-2006 20:11

@Sitasofa (post z pierwszej strony)
AP watpie zeby poszlo na wojne z Ya-Ku-Za. Slayer odszedl, a robil wbrew pozorom duzo. Staral sie trzymac sorcow z dala od ogniska bitwy.

@bartto:
Chyba raczej zaden server nie pobija Nova... Na Nova jest ponad 300 graczy z 100+lv, na takim swiecie trudno utrzymuje sie rownowage. Moze to zabrzmi dzwnie, kiedys Loszako (gracz z Nova) okreslil to jako "syndrom 100lv", czy cos podobnego. Po prostu duzo graczy po zdobyciu 100lv, uwaza, ze moze duzo (a to kogos zabic, a to abusowac itp).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartto (Post 953710)
mhm co chwile polacy na swe;p

No comment... Szkoda nawet slow.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartto (Post 953736)
Nom ;] do _/ pro ida z ariwa;p

Duzo ich poszlo.. 2 o ile dobrze widze.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 953754)
jesli do Ace nie dojda sorcowie to ta wojne juz przegrali.

Ktos mowil ze te sklady sa podobne , wedlug mnie w Ace jest teraz duzo mniej wartosciowych graczy , WE mialo duze dmg (miller,mastro,augeas,benedikt) razem to byla silna bron a teraz...

Czy ja wiem czy przegrali.. To wszystko zalezy od umiejetnosci graczy, a nie od ilosci sorcow. Oczywiscie daje to duza przewage, ale tylko jak sie ja umiejetnie wykorzysta ;-).
Sklady sa "podobne", jednak po stronie Ace (WE) jest z wojny na wojne mniej polakow. Dlaczego? Niektorym nie pasuje campowanie w PZ, wola poexpic. boja sie stracic pare lv itp.. Tak to juz jest. Kazdy chce wladze, ale nie kazdy chce o nia walczyc i sie poswiecic.

@Sitasofa (post z drugiej strony)
To, czy Miller dojdzie do Ace czy nie, wie tylko on, a znajac go troche mozna powiedziec, ze zdanie jeszcze moze zmienic. A powod wojny jak powod, zawsze jest jakis katalizator, mala iskra ktora powoduje wojne. Tutaj bardziej oficjalny lub nie jest taki, ze Ace abusowalo. Ale prawda jest taka, ze niektorzy gracze po prostu lubia wojny, i sa one dla nich tym, co w Tibii najlepsze.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corsair (Post 953871)
ROTFL!
Gralem na Thori mialem 55 ek (nick : Anexyn ) sprzedalem postac, po tym jak 11 osob mnei strapowalo i na 15 minutowym skullu udalo mi sie im uciec ...n/c

@topic
ACE fragach 20 : 20 ale to pokazuje ze nawet ACE bez sorcow potrafi dzialac ;-).

W wojnie narazie do przodu idzie PRO , ale wszystko moze sie zdarzyc.

_/ACE

Widac, ze na Nova nie grasz. Ace zaczelo wojne z przewaga, Pro natomiast nadgonilo ich z fragami. Poza tym fragami bedzie wygrywac raz jedna strona, raz druga. Taka juz jest wojna.

Cytuj:

Nie gra? Chyba raczej to Pro (NS/ES) wolniej "idzie do przodu" z levelami.

Exodus 25-08-2006 20:35

@Binek
Chodzi o to ze duza wiekszosc Ace to knighci , troche palkow i 2 magów
Do tego dochodzi brak zgrania w porownianiu z pro , chyba 3 ostatnie bitwy pro wygralo do 0

@co do tych Polaków to po stronie Ace(WE) jest ich mniej ale za to coraz wiecej w szeregach Pro(NS)

Sitasofa88 25-08-2006 20:53

@Binek

Slayer to prawda odganiał sorców, ale to było w wojnie ESvsWE.

W wojnie Ace vs. Pro nie widziałem bodajże ani razu na filmach Slayera.

binek1986 27-08-2006 14:24

Open battle kolo Thais w nocy - 9:2 dla Ace.

Jahoh 30-08-2006 19:20

@Corsair

A powiesz mi dlaczego jestes za Ace? ^.^

Sitasofa88 31-08-2006 08:35

Ostatnio wiele się wydarzyło... Było kilka większych walk. Filmów nie chce mi się wrzucać, Ci co chcą obejrzeć, prosze o odwiedzenie tibia.de i tam poszukać. :)

Pro: 53-51 :Ace

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05.