![]() |
omg ratujcie mnie... to zakladaj jak sie nauczysz robic fake i bedziesz je mial gotowe -.-' a jezeli chcesz zrobic pozadne forum na ktorym bedzie sporo fake makerow to musisz jakos to miec na dysku ... albo klamiesz albo sobie robisz z nas jaja ...
|
@Up Up
Mnie do tego nieprzekonałeś... To sprubuj zrobic z 3 obrazki i może ludzię się do tego przekonają... |
Postes
@Veruis:
Nic podobnego jak niewierzysz przyjedz domnie , podać adres? B) |
Nie dziekuje niemoge bo sie zajmuje robieniem fake'u :p
@down ty wiesz ile to jest 3 mb? ... nawet nieudalo by ci sie zainstalowac programu operacyjnego.... |
Postes
@Veruis:
Szkoda bo myślałem :p @Sezu: No mówie że mam komp 3MB :/ |
Co za trollowe :P pokazez Krissowi ze swoim teamem ?? LoL widac ze nie wiesz kto to kriss jesli wywołasz wojne mu wywołasz ją wrzystkim DOBRYM fakowca ^^
|
Po co on ma do ciebie przychodzic?Nie lepiej żebys wystawil fake'a na forum?
Aha i jeszcze jedno...To co napisal Dark Alphadron... Cytuj:
|
Cytuj:
I chyba nie wiesz, co to grafika 1D. Otóż w 1D można przedstawić co najwyżej linię. Kod:
1d -> Ale jest prostokąt, też może być. |
Postes
@Turok_666:
Wiem kim on jest , jest on moim znadniem najlepszym Fake'owcem ale no poniosło mnie :( niemorzecie tego zrozumieć ? @Omega Ziom: Nierozumie cie :/ P.S: jak nikt niechce dojść do teamu no to nie :( . Będe musiał szukać gdzieśindziej :confused: |
Cytuj:
|
Postes
Mam prośbe potrzebuje rang do forum np:
Administrator - Moderator - ----------- Newbie 0 Samanti 10 itp DONT FEED THE TROLL! |
Wiem, karmie Trolla... Ale ja muszę to napisać!
1. Niejestem jakimś "Mastah", ja poprostu umiem robić Fake'i. 2. Wiesz kim ja jestem? Najlepszym Fake'owcem? Hah, dopiero co weszłeś na to forum, i już jestem najlepszym Fake'owcem?? Żal mi ciebie, i przestań udawać... 3. Z takimi prośbami to do sąsiada pod okno... Kriss |
Postes
@Dark Kriss:
No dobra nie najlepszy tylko jeden z lepszych :] zrobiłem już forum : www.faketeam.fora.pl |
po 1 Mowiles ze niebedziesz uzywac fora.pl ...
po 2 forum moze byc po 3 literowki na forum po 4 hummm jakby to ujac... nieumiesz widac jeszcze sie poslugiwac forum po 5 Moze zamiast uzywac kogos skorek zrobisz wlasna? bardo prosto... po 6 ogolnie dobrze juz sie zarejestrowalem po 7 avatary... po h takie wielkie? nielepiej mniejsze i bedzie szybciej pracowalo forum? po 8 brak grup... po 9 taki cfaniaq z ciebie takie super fake robisz ze nawet nieumiesz wstawiac zdjec -.-' po 10 niektore podnazwami sa... z tibia.pl po 11 brak regulaminu po 12 wyrzucil mnie z forum jbo nieumie sie pogodzic z krytyka... (jak ja :P) |
Cytuj:
Pierwsze zdanie napisałeś tak chaotycznie, że ciężko je zrozumieć. Tak więc, uświadomię cię, że nie ma już dysków 10 mb. Ja w swoim komputerze kupionym w końcu lat 80 mam ponad 20 mb pamięci, na którym śmigał Windows 3.11(czy ktoś to pamięta?). W Windowsie 95 można było używać Internetu. Komputer w tych latach nie miał portów usb(o ile dobrze pamiętam), więc nie masz gdzie podpiąć swojej Neostrady. Tak więc, Windows 95 zajmuje o wiele więcej miejsca niż twój 'dysk'. Na dodatek wepchałeś tam Tibię, GG, które zajmują już 20 mb. Hm. Karta. Powiedzmy, że 1D to twój marny żarcik, albo idiotyzmu. Tyle teorii. Po co ja to piszę? Autor tematu kłóci się z osobami, które swoją wiedzą o wiele bardziej go przewyższają. Dobra. A teraz na swoim 'kompjuterze' wpisz fora.pl i ciesz się administratorstwem na swoim forum. Tam możesz pisać swoje banialuki. |
Fake'i
Kiedy ktoś zrobi ten Płonący Domek?
|
Czy ty naprawdę jesteś na tyle CENSORDED, że niemożesz pojąć że nikt oprócz sterty Trolli się niezgłosi??
|
Ejj plz moje zdjencie, naolszylem na to filtry w potoszopie i tak wszylo, pszyjmniensz mnie?plzzz
http://www.wsb-nlu.edu.pl/~wegrzyn/limanowa/images/pozar.jpg Mimo, iż 90% forum nie rozumie znaczenia tego słowa to napiszę, iż użyłem ironii. Edit @Down Gratulacje, udowodniłeś, że znajdujesz się w tych 90%! Zwycięskie ciastko wyślemy pocztą. |
Postes
@Midarth:
lol? jak niewiesz o co chodzi to sie niewtroncaj. |
bluzgator... nieznasz sie na ironi -.-'
@edit hmm kto niewie o co chodzi? hmm moze ty Bluzgator? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |