![]() |
Cytuj:
I tu sie moge zgodzic z Qreew'em :) |
Cytuj:
dokladnie to.. do szosza carambana nic nie mam ale jako gracze w tibi nie beda juz moc grac na askrze bo maja za wysokie lvle.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Szyder
Hmmm... Wszystko tu rozumiem i zgadzam sie z toba, ze Patr~ nie maja szans na dluzsza mete z wami, ale powiedz dlaczego jestes taki "poj...ny" cytujac- chodzi mi o twoja rozmowe z Zonda i ogolnie jak z kims gadasz w tibi. Jestes dorosly a nie prezentujesz zadnej kutury osobistej i wyslawiasz sie jak dziecko 13 letnie. Tak naprawde sporo osob chce sie pozbyc Ciebie z Askary a nie Zunriego... |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do polakow moje zdanie jest takie: Zmieniaja strony konfliktow, ida tam gdzie im lepiej i strasznie sie boja o swoje postacie, bo na allegro mozna kupe kasy za nia dostac... Błędne jest takie myslenie, ale coz tego nikt nie zmieni... przynajmniej narazie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja na Galanie jestem w gildi z tymi samymi ludzmi od roku, znam ich tez cos kolo 1,5 roku i nigdy bym ich nie zdradzil... teraz jestesmy zmuszeni walczyc ale i tak wrocimy do starych zwyczajow;] (czyli bycie neutralnymi, granie dla przyjemnosci i przyjaciol) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozna robic wiele innych rzeczy poza expieniem... |
Cytuj:
|
Wiec czekam na fragi i filmiki =] btw co jest z djem ze nie gra od pewnego czasu?
|
Cytuj:
|
Chyba czas zakonczyc ta konwersacje... jak juz wspomnialem czekam na filmiki i fragi =] gl
|
Ojoj...
Nie no nie mozna wytrzymac na coraz tto nowych servach wybycha wojna, a najczesciej wyglada to tak: jakis brazol z duzym levem (takowych jest niestety masa =/) mysli ze jest strasznie wazny i ze moze tepic wszyskich polakuw i innych niz brazoli :(. Ja gram na lucerze, ale tam tez niedawno wybuchla wojna :(. Tyle ze lucera to server na kturym jest chyba najmniej polaków ;(. Bylo kilku na 100+ levie, ale po wojnie sie przeniesli, Tibia jest okrutna, a myslalem ,ze chociaz w grze oderwe sie od tuch wszyskich rasistowskich problemuw... PzDr
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:03. |