![]() |
mam takie pytanie, a co do cholery ma miejsce zamieszkania wspolnego z Tibią ?:o
|
Cytuj:
|
Z Olecka pochodzą:
Nemtor-206 MS(Aldora) Paladinka-169 Rp(Danubia) Dranit-195 Ms(Danubia) Dixtra-164 Ms(Danubia) Sir Drozd-137 Ek(Antica) Scratch-115 Ek(Antica) Lord Of Mirek-111 Rp(Antica) Patryk Elo-125 Ek(Antica) Kuwuten-157 Ek(Antica) Rudowaty-111 Ek(Antica) Czubisnieg-106 Ms(Antica) Asanil-100 Ms(Nebula) Nevir-100 Ek(Nebula) Hespios-121 Rp(Nebula) Sir Haxel-109 Ek(Aldora) Shining Lord-108 Rp(Aldora) Vetebina-142 Rp(Danubia) Teraram-124 Ek(Danubia) To i tak nie wszyscy.. |
[CHAR]Divine Julis[/CHAR] owns xD
|
Z Piły jest także Umbris kiedyś 78 pal :P Seth-Drone 110+ palek teraz już zrokowany, borny, Elivines, Trihold.... i wiele wiele innych.
|
Cytuj:
/yours Dixtra |
Poprawka kolegi
Cytuj:
ej sorki ze tak pozno poprawiam tutaj kolege ale dopiero teraz zobaczylem tego posta.Otoz prawda jest taka ze real owner cycobujcy jest w angli a obecny owner pochodzi z krakowa i znam go na real cycobujca nie bedzie juz gral bo ma przejebanego hunta od Don marko i tych wszystkich z tamtej gildi bo przegrali (200k ma bulic) to tyle PoZdro~ To wszyscy których znam :|[/quote] |
Olecko:
Roshar 150 MS Aldora Nemtor 211 MS Aldora Masakrowiec 150 MS Aldora <pierwszy owner byl z Olecka> Sir Haxel 109 EK Aldora To ci ktorych najlepiej znam. Moim miastem raczej nie ma sie co szczycic:p Konin: Aldruhn 121 RP Aldora/ Marco Josef 100 EK Xerena <ten sam owner> Roximoho 100 EK Aldora i jest jeszcze taki ziomeczek, bodajze Marcin Piwnica 100+ MS z Aldory. |
Cytuj:
Aldruhn to akurat nie jest straszny powód do dumy,przynajmniej jesli chodzi o jego posty:D Ale lvl faktycznie,nice;) |
Jeżeli wymieniac ci OLECKO To Poł Chosen Ones jest z olecka i kilka z eternal march np Maly Wizak
A w Naszym miescie (Oleśnica) tez mamy dobrych graczy ^^ Friiko Pall Friiko Druid Sis Of Gold (rook) Naonen Nagoric (delated) i wiele wiele innych ci up@ to tylko z aldory ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam jestes haker... nieznasz ich to sie niewypowiadaj -.- |
hakneli po postać a potem rookowali. jak mam ich nazwac?
|
Rotfl
Cytuj:
Mam pytanie, a mianowicie powiedz mi JAKĄ postać hacknęli i zrookowali ! ? |
Olecko:
templerr chris di gothia (titania) |
KTO POTSKoCZY?
O kto mi podskoczy jedyny polski GM jest z mojego regionu
|
Cytuj:
|
Nom w Olecku sa Pg...
Knurów Roxx : Hideharu - 165 lvl - Ek - Eternia Miyahira - 105 lvl - Ek - Eternia Asso - 102 lvl - Ek - Eternia Zowunana - 140 lvl - Ek - Eternia Sir Misiu - 138 - Ek - Nova Miaale - 92 - Ek - Eternia Gimoon - 111 - Rp - Kyra Sir Morgoroth - 142 - Ek - Eternia Wielki Ribok - 123 - Ek - Eternia To tylu ile znam z mojego miasta (Knurów powah) wiec w kazdym miescie sa h-lvl , ja bym Nie liczyl Olecka jako Polska stolice Tibii |
hiehiehie
Cytuj:
Orientuje się w sprawach Aldory bo tam grałem i gram nadal, i powiem Ci jedno ... Friiko'wie nikogo nie hackneli :). Tak wszyscy myśleli, ale okazało się inaczej ... ;) |
Cytuj:
Trzeba dodać także że Asso swego czasu (początki i wiek średni servera) był najleprzym polskim graczem na Dolerze , do czasu arz sam nie zbił sobie paru leveli i nie zmienił servera :) pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |