![]() |
Jebac To!!!
W Śrrodku Huntu Mnie Wyjebalo Żeby Aktualke Pobrac!!! Żadnych OstrzeŻeŃ, Mogli Jakies Dac. A Tu Suprice!!! SORKA ZA ORTY ALE.... W*****LEM SIE |
No k...a, Ci z Cipsoftu niedość że z każdym updatem robią coś fajnego, tylko dla PACC (i to jest właśnie w*****ające -.-).. to jeszcze za każdym razem coś schrzanią..
ja nie wiem, włączam Tibie, cośtam się ściąga aktualka się zrobi, wchodze wpisuje passy.. ni chu chu.. pisze że wszystkie serwery są powyłączane.. wchodze na Tibia.com a tam jak patrze to ludzie są online :/ pisali coś że "można" ściągnąć instalke z Tibia.com.. bardzo śmieszne.. nie można -.- co za mendy. |
mam pytanie..czy wy tez macie problemy z otwieraniem tibia.pl??jebie mi sie wszystko dopoki nie nacisne jakiegos linka na stronie....
|
dzienx
Cytuj:
|
od czasu tego update mam ogromne laggi :((
|
Nie moge sie zalogować...help...
nie moge sie zalogowac...:( może ktoś mi powie czy znalazł rozwiązanie na to...z góry dziękówa
|
Jak zwykle są jakieś problemy z klientami, ale nie ma się co na Cipsoft wkórzać - nie znają wszystkich kompów, u jednych działa a u innych nie (bo u nich napewno działa xddd). Wprowadzone poprawki są spox... Pozdro.
|
widze jednak ze nie jestem jedynym ktory nie moze sie lognac ;/
|
Cytuj:
To sie pisze przez "s" - suprise. Cytuj:
Cytuj:
|
Propozycja :dd
Hmm mam małom propozycje co do tych kasowania kont po 2 latach ..
Mam kumpla co wyjechal do angli i niema kompa i niemoze grac az na dwa lata i co on ma zrobic troche niepomysleliscie o takich ludziach moze by tak dac graczom do wyboru na My account czy chcą zeby po dwóch latach im skaskowalio postac jak niegraja. Jak ktos sobie zazyczy ze niechce bo musi pilnie wyjechac albo cos no niebedzie go na kompie i na tibi przez dwa lata to lepiej zrobic tak : Gracze moga niewchodzic na postac przez dwa lub 1 rok jak sobie chcecie i po tym roku lub dwoch dobiero uaktywnic fukcje skaskowana konta za 2lata jak niewejdzie po tym roku lub dwoch grania to wtedy dopiero jak niewejdzie przez drugi rok do SKASOWAC :DD :DD ROZUMIECIE COS .. ;( bo np. jak skoncze z tibia to potem chcem wrucic za 3 lata zobaczyc co z tibia dac synowi :DD ;) 8o :evul: ;( :ba[CHAR][CHAR][/CHAR][/CHAR]by: X( |
Cytuj:
|
@2xUp: dac tibie synowi....
współczuje mu xd |
Eh. Znowu minor update nie wpływający za bardzo na samą grę...
Ale w sumie ten pomysł z lvlem/monthem deleta nie jest taki zły.. |
Cytuj:
|
Ja mam tak samo ...
! Witam ! Nie wiem czemu , ale ja mam tak samo , jak widze pasek z aktualizacja nowego update'a to jak dojdzie do konca to nagle sie zatrzymuje ( na samym koncu ) , nie wiem czy to sie zawiesza czy co , ale tak stoi i stoi w jednym miejscu i sie dalej nie rusza ;( . Jakby ktos wiedzial co z tym zrobic to bym byl bardzo wdzieczny 8o . Pozdro ! |
Dlaczego jak zarejestrowalem konto to po 28 dniach dane te mozna dalej zmienic? X(
|
Mam kilka pytań
"Zostanie on wysłany za małą opłatą listem na adres podany przy rejestracji konta. Z tego powodu ważne jest aby podawać tam prawdziwe dane. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiliście - czas najwyższy" ile ta oplata ma kosztowac?? - i czy jak zmienie dane na nieprawdziwe a list domnie nie dojdzie czy dostane bana bo nie wiem czy w tym liscie jest jakis link aktywacyjny czy cos wtym stylu bo nie mam zamiaru placic za oplate chyba ze to marne jakies 2 zeta? czy jezeli mam przyypuscmy 5 postaci to musze sie na kazda postac wlogac zeby nie stracic konta i ile musze posiedziec na tej postac czy tylko musze sie wlogac na jedna postac zeby nie stracic konta?? |
Cytuj:
|
Problem! :/
Tak samo jak pare innych osób mam problem z zalogowaniem się do gry, a mianowicie nie moge się dostać na listę postaci. Pojawia się komunikat znienawidzony już przezemnie: Cannot connect to a login server. Error: Connection timeout. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Wie ktoś jak temu zaradzić?? Z góry THX.
|
ja nie jestem zachwycony bo wszystkie filmiki które mam idą do kosza i trzeba mieć pewniew nową tibie cam X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |