![]() |
Ciekawe czy ci ktorzy mieli skasowane konta... :baby: dalej graja w tibie ?? 8o
|
@up
watpie :D chyba ze maja jakies 30/40/50 sorce ktorymi pekuja :D wyzywaja sie :D:D |
Barddzo współczuje baxowi tyle pracy na wbicie tego lvl i tu nagle delete szkoda go. Teraz po tym incydecie wiekszzosc osob przesztanie kupywac PACC przynajmniej ja tak sadze walal bym nie miec paca niz stracic konto.
|
E tam.
Pamiętam Bax'a, jak wykołował swojego kumpla z RL, Taza. Byłem nawet przy tym.. Podczas huntu Bax ciągle mówił, że nic nie wypada, a potem okazało się że był loot na 50k. Miał on wtedy z 60/70 lvl. Więc mi go wcale nie jest żal. |
Cytuj:
Nie wiem jak inni, ale ja gram dalej. Moje konto zostalo skasowane jakis tydzien temu ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
macie pecha po prostu ;( Bylo kupowac pacc za gp? Kupuje sie wtedy kiedy masz pewnego pacca!
|
Ahhh Bax ...
Grałem na Elysii od początku wbiłem pierwszy 50mlvl i odszedłem bo to był mój cel ...,jednak pamiętam wspólne hunty z Baxem ;)Necro itp . Radość z boszków i wogóle :) Jest mi żal tego człowieka (możecie mówić ,że chuj itp. ) ,jednak to tylko człowiek :))) Hail Bax sho :) R.I.P[*] |
Wkońcu ukarali Baxa :))))
|
X)
ej ludzie jak widze cos takiego "tyle pracy na marne" to mi sie plakac chce przecierz tyle osob mialo (podobno) jego passy nawet jego matka miala passy do jego konta kazdy mogl expic tzn. Account Sharing<--chyba tak to sie pisze
|
A dobrze im tak :D , zreszta cipsoft i tak działa o wiele za wolno bo jak wszyscy tu już wiedzą to bax sharował , o lanie takich rzeczy nie wiem ale cóż ;) dwóch pg mniej :D
A tak btw. neph to kiedy sie spotkamy ;) ?? napisz na gg :D |
Olac ich
Dobrze im tak je***e cheatery, Pop*******ne PA sku*****yny itp itd. :D
Jak widizlem takiego baxa n00ba co rok inny owner to mni chcialo sie zygac na jego widok n00b jeden a co do Lana to (n/c) DOBRZE IM TAK! |
dobrze ****om
chociaz baxa szkoda, a co do lana to ladnie kasy stracil podobno 7000k bo jak 24/7 siedzi na mc bo ma dobrego kompa i nie ladzy mu i se runki klepal teraz ma dola hahahahah :) :cup: |
szkoda tych wszystkich h lvewków, jak bym stracił +60lv to bym się popłakał ;( i bym już nigdy nie grał w tibie ;/
a co do baxa, dobrze mu tak, co to za przykład dla innych jak gra nie uczciwie? tacy gracze powinni być wzorem do naśladowania dla innych... lol co dalej będzie? seremontis na tibiaauto? lol... przynajmniej będzie troche spokojniej na elsysi... |
Cytuj:
Może i pamiętasz Baxa, ale Taz to nie kumpel z rl oni się poznali na Lunarze jeśli nie wiesz!!! I dla Twojej wiadomości Bax na żadnym huncie nikogo nie wyrolował!!! I nie pisz bzdur bo jak to przeczytałam to myślałam, że krew mnie zaleje! NIENAWIDZĘ KŁAMCÓW!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jedna z zasad państwa praworządnego: Prawo nie dziala wstecz. wiec jak checa kasowac to niech licza Invalid Paymenty od teraz >.< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |