![]() |
Według mnie to skile są najważniejsze . Sam mam palka na 10 lvl i skile 73/65. A jak masz wysokie skile to i sie szybko level nabije :p
|
Cytuj:
|
Jesli postal nowy serwer i chcesz szybko robic lvl skiluj do 40/xx a jezeli chcesz zeby pozniej ci sie latwiej expilo i nie byc w 10 dziesiatce na serwerze to skiluj do tych skili co twoj kumpel
|
tylko skill
skill ponad wszystko, tylko tyle mam do powiedzenia.ja gram knightem i wiem ze jak masz skila to glupi lvl sam pojdzie :)
|
Jedno nie może żyć bez drugiego. Jeżeli masz tylko dobre skile to co... ze skilami 100/100 i z 20 lvl pojdziesz na jakiegoś bardzo dobrego potworka... chyba nie. A jeśli tylko expisz, zero treningu... to raczej ze skilami 40/40 i z 50 lvl nie pójdziesz na nic dobrego.
|
Lepiej miec skille 100/100 na 20 lvl niz
20/20 na 100 (chyba ze sorc) ale ogulnie z lepszymi skillami szybciej sie expi |
Wiadomo, że ten co treni całe dnie i ma postać na niskim lvlu to powie, że skille to potęga ! Jak dla mnie poprostu jest leniwy .. co to za wyczyn w świecie PvP stać sobie z kumplem pod dp czy pod domkiem i trenować całe dnie. Takie coś każdy potrafi i to nie jest wyzwanie. Zrobienie wysokiego levelu to jest wyzwanie ! Oczywiście skille pomagają w robieniu levelu i troszke potrenić można, ale jak dla mnie osoby, których jedynym celem jest trening, trening i jeszcze raz trening nie zrozumiały celu gry i nie wiedzą co tracą. Dla knighta najważniejsza jest ilość HP a skille są na drugim miejscu.
Knight na lvlu 100 ze skillami 50/50 zablokuje demona spokojnie. Knight na lvlu 50 ze skillami 100/100 ma mikroskopijne szanse. |
po 1 jesliby knight nawet 8 lvl i expowal ze skilami 15/15
to na 100 lvl by mial okolo 75+/75+ |
@Up
To po co jeszcze 3-go wrzuciłeś? @Topic Ani skille, ani lvl nie są ważne, tylko dobra zabawa i czerpanie z przyjemności gry. |
Level daje większy prestiż niż skille.
|
to wy se srednie hunty robicie :/ demon skeletory ?
chyba worek run i pojechali :baby: |
Wedlug mnie skile to podstawa dla kazdej profesji...zwlaszcza dist dla palka i mlvl dla maga. Im wyzszy jego wspolczynnik tym oczywiscie wiekszy dmg a co za tym idzie mniej straconych run i beltow co w poczatkowych etapach gry gdy jeszcze nie mamy zabardzo funduszy jest bardzo ekonomiczne i znaczaco ulatwia nam gre oraz szybkosc nabijanego expa...
Dla rycka skile i lvl sa wazne tak samo...lvl daje nam wiecej zycia co jest dla nas bardzo wazne bo walczymy jednak w pierwszej linii zawsze. Skile natomiast zmniejszaja ilosc dmg jaka otrzymujemy i poprawiaja nasz atak. Skile sa bardzo wazne w walce z pk...mozemy miec niski lvl ale z wysokimi skilami bedziemy w stanie pokonac nawet lepszych od nas graczy ktorzy chca nas okrasc albo co gorsza zabic. ;) Oczywiscie ostateczny glos bedzie mialo doswiadczenie bitewne jakie mamy wiec nigdy nic do konca nie bedzie wiadome... B) Pozdrawiam |
Lol.
Co wam to da,że na 10 lvl'u będziecie mieli 80/60 jak nic wam to nie da bo stracicie czas i pieniądze na trening,a z takimi skillami na 10 lvlu nawet nie zabijesz zerka w ciasnym pomieszczeniu bo cię weźmie na 2 hity.I skille i lvl są tak samo ważne w zależności na jakie potwory chcesz chodzić.:baby: |
A ja tak...
Trewnowalem Dista 10 pallem wbilem 70/60. Poszedlem expic wbilem na beho 17 lvl (z spearami fluidami zostalo mi jeszcze 20k).Potem poszedlem na cyce wbilem 20 lvl w 2 dni 10 lvli... Ostatnio wybralem sie na Dsa (0 waste) i Draga (3 Health potion) a srednie hity w draga to : 140 ... :) Dla mnie ważniesze są skille bo potem można na nich łatwo expić... (gdyby nie radiówka(chwilowy brak stałego neta) miałbym z 30+ lvl) Po$dro... ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |