![]() |
Nie wyszedł?
Cytuj:
|
Gratz TALENTU
Bardzo mi sie podobają twoje obrazki!
MASZ TALENT! W jakim programie robisz te grafiki?? |
Cytuj:
|
no rysowałem na demona ale jak wygląda na minosa to ok ;p
grafiki photoshop+paint |
Xxxxxxxxxx
|
Xxxxxxxxxx
|
Szkic ładny - pobaw się i wycieniuj go... PS? Hmm... Niezbyt mi się to podoba, ale jak to mówią: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :P
Pixelarty naprawdę ładne (chciałabym trzymać w łapkach taką książeczkę i wejść po takich ładnych schodkach :) ), choć czasem takie "powtarzalne". Nie powielaj swoich dobrych pomysłów przez podmianę kolorów i zmianę nazwy, tylko twórz nowe - nawet i gorsze. Nie liczy się ilość, tylko jakość - prawda? ;) Pozdrowionka Eileen |
http://www.blizzard-art.com/img/cai/Lesser%20Demon.jpg
Widze ze ten minotaur czy tam demon tez przekopiowany =o (to tak bytywy) Edit. @down Nie jestem codziennie na forum, wiec nie widze wszystkich tematow. Nie musialem tego szukac znalem ta grafike i skojazylem =[ |
lÓl, cały tydzień tego szukałeś? :D
|
Hmm... Ale te smoczek po bliższym przyjrzeniu kojarzy mi się jakoś ze smoczkiem Tany nie wiem czemu. Może, ale nie mówię nic konkretnego.
Pomijając fakt, że twoje "szkice" to same linie, zero wypełnienia. |
No , nice a jakoś nie widzę twoich grafik na tej stronie...
|
Poszukaj pod nickiem Caddie :p
|
Cytuj:
|
Rysunki mi się podobają, pixelarty również. Masz talent chłopie !
|
Xxxxxxxxxx
|
Piękne. Po prostu piękne.
|
No nie ma co - prace genialne. Nie będe sie rozpisywał, że cieniowanie i kształty super, bo i tak to nie ma sensu. Rób dalej;)
|
Wiesz, ładniej prezentują i wyglądają grafiki art gdyż są oryginalne... Więc moż zrobiłbyś itemy 32x32 typu ; puszka coli, laptop...
|
Bardzo ładne grafiki, najbardziej (z tych nowych) podoba mi się Barabadian Fanghammer v 0.3
|
Jej, ja tu jeszcze nic nie pisałem... PiW, wymiatasz! ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |