![]() |
Cytuj:
tak tylko czas zmeczenia na vis jest 1sek a na hmm 2, wiec sam widzisz ktorym zadasz wieksze obrazenia ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z exori vis sie nie oplaca? 69 lvl, 64 mlvl. o lol xD za 10 bp mf wbijam caly lvl na arenie w venore uzywajac tylko visa i czasem hmm jak kilka dragow na red ucieka. na 1 draga schodzi jakies 150 - 200 many. zawsze stoje na wprost i rzadko sie dostaje f-wave. |
Pewien kolega powiedział mi, że walenie z e-wave i great energy beam w smoki jest oplacalne. Czy to prawda?
|
Cytuj:
|
A tak w nawiasie to doszedłem do wniosku, że wogle mi się nie opłaca exp na dragon lair:P.
|
Cytuj:
czy drag nie pluje f-weave jak kalachem to nie powiem :] nie raz zdazalo mi sie ze puszczal na mnie 2 razy f weave w ciagu niecalej sekundy, lecz jescze czescie zdarza mi sie ze puszcza na raz fireballa i f-weave... fajny widok :D jak mi sie uda to rzuce ss z tym fb+f-weave ;) |
Wszyscy piepsza ze sie oplaca z exori vis jak chlopak mowi ze nei ma PACCa to tamci mu napiepszaja o exori vis eh... Mi sie wydaje ze WoCE i dsy jak Ci bedzie braklo emocji walnij e-wave;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |