![]() |
EO mial hacka btw. :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
moge sie pochwalić best shakowanym lvlem? 118 rp. ;] Conrad Ma'fer http://www.allegro.pl/item123229742_...ra_i_inne.html LOL i znowu on selluje chara. |
Cytuj:
|
Haxory moje kochane to moze mi pomozecie sharerow na xerenie troche wymęczyc ? bo życ nie dają servowi... w sumie tylko 3 osoby trzymią serva jakby sie dało cos zrobic bylbym wdzieczny.
Ale mam nadzieje ze jestescie normalnymi hakerami z zasadami... only sharers + cheaters... to wtedy macie moj respect! bo jak hackuje sie co popadnie to juz jest skrajnosc ;/ Pozdro! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Thx. za komenty pozniej dozuce jakies filmiki ;] |
No niby jest na celowniku ale czym szybciej tym lepiej... najlepiej by było jakbym miał z tobą jakis kontakt ( z tym hackerem z zasadami xD )
Bo sam niezabardzo chcialbym miec hacka, chodzi tylko o tych j....nych sharerow, moze umowmy sie tak ze wysle ci prywatną wiadomosc w niej numer gg i tak sie skontaktujemy, ja ci powiem dokładnie co i jak. A moze ty mi wytłymaczysz jakies podstawy jak to robisz :), znaczy nie licze na to, wystarczy mi jak 2 osoby z xereny poprostu przestaną grać w tibie. pzdro! |
Heh oslodziles nam. Bardzo fajne filmy ;).
|
filmy rox btw co robisz z "wylooconymi" itemami? wyslylasz do charow 8 lvl i grasz na tylu servach? xD
|
Cytuj:
|
Filmiki nawet spoko, wogóle lubie oglądać filmiki z Tibii także "+" za filmy.
Ponadto nie jestem w stanie sobie uświadomić jakim : noobkiem, dzieckiem, naiwniakiem, laikiem itp. trzeba być aby dać się haknąć. Przecież wiadomo że 99% ludzi gra na Windowsie to : - Instalujesz SP2 - Antywirus - Firewall (np. Zone Alarm) - Antyspyware + trochę ostrożności i wiedzy o komputerze i hacka ze strony jakiegoś "Haxiora" na 100% nie złapiesz. A na 100 % pewnie jestem że nasz Haxando nie jest prawdziwym hakerem który ma ogromną wiedzę o systemach i programowani czy sieciach. Czemu Taifun nie miał hacka ? Po prostu chłopak uważa siedząc w necie i dba o bezpieczeństwo kompa i dlatego jak złapie hacked to tylko przez prawdziwego hakera. Pozdro Dalej obśmiewam ludzi po hacku :D |
mnie tam powiem szczerze nie obchodzi jak tylko zeby na xerenie ktos mial hacka :D bo jesli 1 osoba z nich bedzie miec hacka to wtedy wybuchnie wojna i znowu polacy bedą rządzic... bo nie da sie juz z tymi swe...
Moj jedyny cel życiowy od 2tygodni to hack : mitzum or xuva malice or Gladast or Xazez... nic wiecej! i haxando HELP ME :))) poslalem ci prv msg z moim numerem GG ! bo mozesz zrobic uczynek dla świata :D i dla wszystkich polakow grajacych na xerenie! pozdro! |
Filmiki nawet spoko, wogóle lubie oglądać filmiki z Tibii także "+" za filmy.
Cytuj:
Cytuj:
Kiedys jak wkrecalem jeszcze ludzi, to jeden myslal ze potrafie przesylac trojany gadajac z kims w tibii. "Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej $vboptions[postminchars] znaków." wtf? |
Cytuj:
-Antyvirus = Avast -firewall = a co to? -antypsyware = ee? Wiec nie ma co plakac bo to z reguły wina osób z hackowanych :) nie uważały na siebie i mają w nagrode :P btw. Jak już hakujecie zabierajcie itemki ale nie padajcie postaciami :) Zeby nie było że chamy i prostaki z was :P |
@up
jestem za xD -------------- Najczęstszą przyczyną hacków nie jest brak zabezpieczeń, ale czynnik ludzki. Od tego trzeba zacząć. Jak jesteś lamą to cię żaden firewall czy antivir nie ocali. |
Cytuj:
Nawet jesli haknales Conrada to co w tym trudnego jezeli to 15 letnie dziecko ktore kupilo postac i trzyma passy na kompie. Nie kompromituj sie przynajmniej bo jesli mowisz ze hackujesz ludzi co sprzedaja postacie na allegro to wyhacz 5 osob z 100 lvl+ zrob filmiki i pokaz tutaj bo jestes po prostu smieszny. Pozdro |
@up
za to twoja wypowiedź jest żenująca @topic filmiki rox :D:D:D |
Zgadzam się jak nigdy :)
Pan i Władca ma 100% co do Ciebie 1. Prawdziwy haker nie chwaliłby się i to takim czymś jak postacie z Tibii a poza tym napewno nie udzielałby się na forum i to tibia.pl Wiem że jak skroicie komuś konto to już macie się za hakerów ale wymyślcie dla swojej działalności i jej członków jakąś nazwę. *Account Thief (nawet na Tibia.com bedzie wiadomo o co wam chodzi) Pozdrawiam |
@UP@
Czy ja sie uważam za hackera? Odpowiedz brzmi "nie". A konta w Tibi kroj sharerom albo cheaterom ;) Nazwa hmmm: "Bezels Hacker Squad" aha btw. macie teraz od nas wolność na hmm powiedzmy 10 miesięcy w next wakacje wracamy z większą siłą Enjoy with your freedom! Cya! Good Luck and Have Fun |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |