![]() |
walic szkole walic tibie:)
|
TIBIA FOR EWER !!111oneoneone
@Topic
No co Ty po co w ogole ta ankieta... przeciez wiadomo ze kazdy napisze tibia !! bo to koksik gra !! lubie grac w nia 24/7 nie jesc nie srac nie sikac nie pic.. bo po co.. najem sie widokiem jedzenia w tibi... zobacze takiego d hama poleci mi po majtach i jush mi sie odechciewa jesc... a niech mi ktos przeszkodzi w "hantowaniu ratow" to bede bronil siebie i tibi krzeslem a co sie bede... WALIC SZKOLE !! WALIC ZYCIE !! TIBIA NA ZAWSZE !!!!!1111oneoneoneoneeon Btw... ludzie popukajcie sie w glowe... i co ? echo ? a no wiadomo... jak mozna siedziec po 10h przy kompie... i jeszcze grac w tibie... nie macie czegos takiego jak rl ? Gud lak w przyszlosci... Ps. Jeszcze pozdrowienia.. omg kompletnie mi wylecialo z glowy.. a wiec pozdrawiam swoja babcie i dziadzusia... aaa i wuja Dromcia Buzka :* ~Misi3Q :> |
Wbijam tyle poziomow ile sobei zaloze-nie wiencej nie mniej. W zeszlym roku sie sprawdzilo i wbilem od zera do 60 w 6 miesiecy podczas roku nauki a dodatkowo poprawilem oceny (gimnazjum ukonczone).
|
Heh padły pytania co to ma być za ankieta i po co ? Odpowiedz brzmi - Bo ja sam ide teraz do 2 gim i się zastanawiam jak to będzie i czy będe miał czas na granie, dlatego też chciałem zobaczyć jak wy dajecie sobie z tym rade......
|
Będe grał także w tygodniu np. po 1h dziennie.
|
Ci co sie nie bedą uczyc to źle robią jakby nie patrząc to dzieki tej nauce bedziemy w przyszłości miec kase na nowego kompa i na utrzymanie internetu a bez kasy na internet energie i kompa to bedzie papa tibia bo kawiarenek sie nie oplaca. Bezrobocie jest takie że uczyć sie trzeba ( tylko nie wiem czy sam sie bede uczyć ale troche napewno :D ) i bez dobrych ocen w przyszlości sie to na nas odbije.
Dzieki pozdro dla Error_Squadu B) A w ankiecie nie glosuje bo nie ma opcji 2h/3h dziennie |
Ludzie, jakie Wy macie problemy... szok.
Co to za różnica jest, he? Czy rok szkolny czy nie? Jakoś przez długi czas lałem na szkołe, grając po ~10h dziennie. Mimo to, znajdowałem czas zeby spotkac sie z kumplami, wysypiałem się. I jakos moja edukacja/zdrowie/kontakty towarzyskie na tym nie ucierpiały... Obecnie nie gram - i tez nie jest źle. Taka moja prosta zasada - graj kiedy masz ochote, idź na cole kiedy masz ochote, ucz się kiedy naprawde musisz... 3/4 populacjii tego forum to zapewne gimnazjalisci - Wam tibia zycia nie powinna zepsuć;]. Wystarczy słuchac na lekcjach i raz na jakis czas sie na większy sprawdzian poduczyć. Chyba ze ktos na lekcjach mysli o tibii.. ale to juz inna działka.. |
Cytuj:
NO z tym 10 h dziennie to przesada bo jesli wstajesz o 6 rano i idziesz spac o 2 w nocy tak mniej wiecej to masz 20 godzin dnia sniadania obiady itp to godzina czyli 19 szkola z 6h/7h/8h to odjac to to by wyszlo 13h/12h/11h zaluzmy ze na powrut i dojscie to godzina czyli - 1 czyli to znaczy ze 10 h to caly dzien caly czas wolny to tak jakby w ogule sie nie uczenie a gdzie rl wiem ze to przenosnia ale 10 h to troche za duzo ja osobiscie bym radzil grac w tibie i też znajdywac czas na nauke i inne żeczy bo tibia to nie rl inne żeczy też sa w życiu Pozdro dla Error_Squadu |
W rok szkolny lepiej się zająć nauką, więcej z tego dobrego niż z gry, trust me :P
Pozdro. tibia=strata czasu |
@UP: Tibia to strata czasu, ale jak byś cały dzień katował soul calibura na PSie, albo latał dobrym policjantem i zabijał 'tych złych' to problemu nie ma, żadnej 'straty czasu' też pewnie nie..
@Rogos: Z tym ze ja grałem tez w szkole ;] |
w roku szkolnym gram tylko w weekendy ;)
|
Ja tak :
Skończyłem 4 klasę ze średnią 4.9 dzięki Tibii bo rzadko się nudziłem. Teraz idę do 5. A rozkład dnia mam taki: Przed szkołą prawie nigdy nie gram. Wracam ze szkoły jem obiad. Po obiedzie odrabiam lekcje. I siadam do Tibii. Gram aż mnie rodzice od kompa odgonią. Może jeszcze potem siadam. P.S. Czasem odrabiam lekcje na przerwach w szkole |
Cytuj:
A wogóle gówno cie obchodzi moja średnia. |
Re:
Najważniejsze jest to by wyrobić sobie w szkole opinię. Np. 1 gimnazjaliści, grajcie mało w Tibie, dużo się uczcie i wyróbcie sobie piękną ocene a potem pójdzie z górki. Odrabiajcie zadanie, nie wagarować, nie spóźniać się, nie gadać na lekcjach itd. Potem jak zapomnisz zadania to nauczyciel powie " A tam, zawsze odrabiałeś, zdarza się", wiem to z własnego doświadczenia. Najlepsze rozwiązanie? W tygodniu rób runki 1h dziennie (oczywiście druidem,sorcem,pallem "knightem treń"), a w weekend odnawiaj soule :s I tyle, oto cała filozofia. Na następne wakacje wyrobi wam się ładna postać :)
|
Co prawda teraz 3 gimn. i powinienem się uczyć (a nawet mam taki plan!), ale nic z tego. Zbyt leniwy jestem. Przyjdę do domu, rzucę plecak gdzieś w kąt i albo będę grał na gitarze, albo siedział przed kompem. Ofkorz gdzieś z kumplami się wyjdzie.
|
Cytuj:
btw. jak możesz to wiedzieć z własnego doświadczenia skoro masz 13 lat, a o ile mi wiadomo wtedy sie idzie do 1 gim Ja bede gral 1h dziennie :) |
z godzine dziennie napewno jak nie bedzie elkcji to ze 4 nmoze nawet sądze ze 2-1 godz dziennie bedzie ok
|
Ja poszedłem właśnei do 1gimnazjum. Lekcje mam od 10.15-11.20 do 15.40-16.30. Rano robie lekcje a jak wruce ze szkoły to gram. A oceny nie mam złe bo na zakończenie podstawówki miałem 3.8(moja najniższa średnia na koniec roku) xD :P
|
Ja se ide na dwor. Zapierda**m lbem w sklupek. Leb sie rozpierd**a. Tydzien szkoly z glowym. Pierd**e non stop w Tibie. Poznije ide na dwor, do skacze ze wszystkiego, az zalamie noge. 2 Miechy z glowy. Napierda**m w Tibie. Pozniej na 3 tygodnie choruje. Tzn. poce sie jak h*j i lece do zimnej wody.
3 Miechy z glowy. zostalo 7. I tak non stop. Zostaja 4 miechy bud, to sie budze, lece zaliczac. Ubije pewnie przed tym 300lvl. jakis tam 400 mlvl wjedzie. Pozniej wakacje i znow to samo. DZIENX ZA UWAGE TO RL STORY POZDRO~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |