![]() |
Cytuj:
to zart? czy Ty tak powaznie? |
O kurde... hahahaha :):) ;] ;] najlepsza wycieczka man ! prawie spadłem z krzesła jak oglądałem te fotosy (mowie jak najbardziej serio). Widać ze twoją mocną strona jest robienie fajnych fake'ow -.^ Pozdro czekam na wycieczke po Thais !!!!!
|
Wypas ss na serio masz do tego talent. ;) masz odemnie + :D
|
Ode mnie BIIIIIG + :)
Czekam na następne wycieczki, najpierw Thais, potem Venore, Edron, Cormaya, Anrakhmun... Marzy mi się, żebyś zrobił też wycieczkę objazdową, czyli np. "Wycieczka z Foldy na Fibulę - czyli spotkanie pierwszego stopnia z polakami" :D |
Super zdjątka bardzo mi się podoba a o venore zapomniałeś z tam jaja z gsami by szło porobić aha i w ab mogłeś highlvla do domq wsadzić a tam polacy go parcelami zasypuja
|
Śmieszne? Jak dla kogo. Dziwię się czemu ty łazisz jako Youri, a nie jako Polak. Przecież ty też jesteś Polakiem.
Ludzie jakby w Tibii ktoś powiedział do was: -Polak? -Tak. -***ać Polaków! To odrazu jesteś hunted i masz deda. Eh... nie rozumiem was. |
Tak to jest Ab'dendrielowska prawda!
Tam mieszka masa moich kolegow i powiem ci ze tak naprawde tam jest najlepsze bylo "gm stuj bo strzelam" hehe B)
Oddales prawde o tym miescie! No bo tam sie tak dzieje i to jes "Polandia" heh B) Niewidzialem poprzednich ale pewno byly extra :] Polacy atakuja po ciemnej stronie Śmocy :p |
Nie wiem jak ty to robisz ale nie przestawaj zrob jeszcze wycieczke po venore i thais. I to szybko bo jzu sie doczekac nie moge:D
|
GM STUJ BO STSZELAM ;);)
bardzo podoba mi sie jezyk jakim poslugiwały sie polaczki na screenach, rzeczywiscie moge powiedziec ze ponad polowa naprawde tak sie wypowiada lamany polski/angielski i czasami jeszcze dialekty rodzinne heh |
Hahhaha... Wypasione sa te wycieczki po miastach :D :D
Mam nadzieje ze zrobisz po wszystkich miastach :) Naprawde super ;) |
Świetne zdjęcia... prawie spadłem z krzesła ;) + dla ciebie
|
Ehh zdjecia sa spoko ale dlaczego zrobiles o polakach ? czy az tak nienawidzisz byc polakiem ? lepiej było trzeba zrobic cos o Swe :P ale sski sa cool
|
Normalnie super a wycieczka po Ab' najlepsza :D
Najlepsze teksty to "gm stuj bo stszelam" i ten na koncu "I NEI PROBOJ WRACAC NOOBIE" :D Czekam na wyciekczke po Thais, po Venore tez :D Z chęcią poczytalbym tez wycieczke po ROOKGARDZIE :D Dobre jest tez to z tym teleportem Moze niektorzy nie wiedza ale to droga do hellgate :D |
Wow
zaje**ste :D chcemy Thais,Venore,Darashia i edron :D:D:D Szybciutko aha masz talent chłopie Btw. 20:14 You see Ej nobie to muj monster (Level 9). She is a sorcerer. (Azura) |
Podnieście mnie z krzesła...:P Genialne !!! :D
|
To jest poprostu zajefajne xDDD
|
qwa jak dla mnie to forum to banda noobow tak doslownie zostalem zaskoczony ze chyba przeprosze az was ;p
wy***iste masa;p |
Ktoś tu robi sobie z nas jaja!
I czemu kurde nie?! Cholernie mi się podobało, a "utevo res "polak" RoXXoR! Po prostu ge- nial- ne! Keep it up! Zapomniałem o "karaniu missclickera"... Uśmiałem się przy tym nieziemsko, jaka sieka! |
nie mam słów
ps.zrob wycieczke po kazz :P |
PO prostu wymiatasz!! Wyprawy do kazz i carlin tez są dobre ale ta po prosty wy***ana... tera do thajsu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |