![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
;O ja na 23lv skile 80/73 5mlv expie se na nich i nie jest tak zle...:P:evul: |
Cytuj:
@topic bylo juz duzo teamtow zeby sie oplacalo to skille 75/75 chociaz ja swoim knightem expie na 69/68 ale mam dobre eq i mi mało robia podaj eq;) |
@up a ty qrwa byłe¶ kiedy¶ na guardach ?
Ja ze skilami 80/80 - 45 Knight. EQ rh, g armor, k legi, pirate boots, Giant sword, p-ammy i dopiero teraz jako tako to idzie. Chociarz nie zawsze sie zwraca !!!. |
Fajni jestescie.
Po co chodzic na guardy skoro mozna expic o polowe szybciej trenujac 3x mniej ? Dlatego sie nie chodzi na guardy, chyba ze ma sie juz chara tak wyskillowanego i wyposazonego jak panowie pare postow wyzej ... 74/78 z porzadnym eq ( GA i wyzej ), wyciskalem do 20k/h w niezlej jaskini z samymi guardami robiac po 300-400 expa srednio na uhu. Na elfach - do 35k/h robiac do 5k expa na 1 uhu. Ale jesli ktos chce na sile skillowac do 85/85 i pakowac sie do jaskini to kto mu broni. |
Moze i da sie wiecej wyciagnac expa na elfach.... nie wiem.... rzadko patrze na to ile mi expa wpada na godzine, ale na pewno na elfach nie ma takiego zarobku jak na guardach :P Oczywiscie jezeli masz juz dosc dobra postac.
|
Z twoja postacia moze i tak, z moja byly same straty, a wcale slaba nie jest.
Od zarobku sa minosy - szybko, latwo i bezpiecznie. Poza tym nie 'wiecej' tylko 'znacznie wiecej'. |
Dlaczego knighci powinni omijać guardy?? ja na guardach expiłem od 45 do 83 lvlu i jako¶ nie traciłem.ze swordem 87 zawsze mi sie zwracało za uhy sam± kas± co leciała,a lootbag to juz czysty zysk
|
próbowalem moim knajtem na skillach 75/75 i to byl waste, ale s±dze że na skillach 80/80 guardy to dobre miejsce na zarobek (uzywaj uhów tylko w ostatecznosci, a tak to mana fluid + exura)
|
a oc powiecie na druta z rempest rodem? zasieg jest 1 kratka to tak jak knight. opaca ise tam drutem expic? chyba za duzo hitow sie zbierze od dwarfow.
|
Cytuj:
|
hmm..
hehe omijaj guardy na odleglosc.Radze ci cycki.... z dobrym lvl na poh (od 40lvl) a z 70 mozesz na fortece orcow isc (tylko z 4 bp uh i z 1gfb i 1 hmm) tak ci radze a guardy zostaw w spokoju.:D
|
A co z druidem? czy opłaca mi się i¶ć przed 27 lvlem tzn. mozliwoscia przywolania Monka (oczywi¶cie z blokerem)? I ewentualnie jakie runy zabrać?
|
@up
nie wiem czy by się opłacało z blokerem i z monkiem, jak już bloker to monka nie przyzywaj ;) a runy...gfb na wieksze grupki ;) |
@up
¬le mnie zrozumiałe¶. Chcę i¶ć albo z blokerem, albo z Monkiem. I pytam co opłaca się bardziej. |
Witam.Moim zdaniem:
LvL-50+ Skills-80/80+ Eq-Przynajmniej Crown Set , Rh lub Crusader , Demonke , i bylo by dobrze jesli bys bil broni± 1 reczn±. Jezeli chcesz zarabiac na guardach to musisz miec dobre skile i eq , zeby duzo nie tracic na uh'y Pozdrawiam;) |
Bron Boze nie bierz broni dwurecznej... wtedy to dopiero jest waste jak sie dostaje hity 60-80~ za kazdym razem...
Lvl : 40 w gore Skille: 85/85 najlepiej z ringem Od lvla 40 powinienes miec Eq: DSM, k-legi, p-amulet, rh, sb (na co boh skoro chce sie obrywac jak najmniej hitow?) conajmniej demon shield i bs/f-axe/s-staff nop i oczywiscie sword/axe/club ring |
profesor w dziedzinie guardologii stosowanej mr. Wiatrak:
poczynajac od lvli 25 skilli 70 i spike sworda expiac na soldach przez dorwanie gsa na 35lvlu i 80 skillu zapuszczajac sie na pojedyncze gaurdy az w koncu skillu 85 lvl 50 do teraz guardy byly mi zawsze bratnie. jedynym ich mankamentem jest resp... w godzinach porannych na hellu nie bylem w stanie zrobic wiecej niz 30k/h jednak w godzinach popoludniowych exp siegal 45k/h teraz po update gdy stojac poziom nizej nie blokujesz spawna wyzej ten exp moze odrobine wzrosnac nie mowie tutaj o kasie ktora zarobilem siedzac zawsze z gsem zwykle ze 100% zwrotem + profit jednak uwazam ze wyprawa na gauardy bez skilli conajmniej 80 nie zwroci sie (wyprawa na caly dzien rownala sie wzieciu ok 25bp uh ale sie zwracalo nawet po cenie 3k/bp) niby gaurdy to nie exp dla knighta a czemu zawsze kopalnie sa ta oblegane? turysci? pamietam wielkie woje w czasach ferii 2005 kiedy to srednio 10 osob czatowalo na jedna kopalnie i mysle ze nie robili tego po to by wastowac czas bo jak porownuje of z 3 osobami(a zwykle jest ich wiecej) to guardy moga wypasc lepiej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down, nie przecze, sek w tym ze na guardach tez sie tyle da zrobic ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |