![]() |
:P Mi sie nawet podobał troche popracuj nad fabułą ogólnie 6/10
|
Dzięki :P
Hmm... widać, że większość się nie interesuje starą Tibią. Ale nie myślcie, że tam ciągle będą hektolitrwy krwi i masakra :P @EDIT Jak w starej Tibi do Blaczka mają mówić w starej czcionce to nie zrobie tego w tym tygodniu, jednak jak w aktualnej mogę zacząć w każdej chwili co wybieracie ? ;d |
Mi sie bardzo podoba, czekam na nastepne czesci :)
PS. Sadze, mozesz chyba wybrac ta nowa - wkoncu, coto za roznica :] |
Ok, kto pierwszy ten lepszy zaczynam.
@UP THX :) |
Jak narazie fajnie się zapowiada, ale z ocena wstrzymam się do następnej części.
Co do błędu: czy mi się wydaje czy sheep killer (na drugim obrazku) "zachodzi" na płotek? |
@UP
Wydaje Ci się :) @EDIT Potrzebuje pare spritów podług i wody na fake ze starej Tibi :) |
to je zrob ;d pozatym mowilem zebys nienabijal postow ... niedlugo reporta dostaniesz
@down Oj ty nieobeznany jeszcze na forum ;P jest licznik ^^ ja sie "hamuja" ale niedlugo przestane ozatym spamuje tez =] |
ehh... przecierz nie ma licznika -.- więc nie "Nabija postów" tylko "Spamuje" -.-(chuba :P)
ps. Pochamuj sie ziomek |
Mi sie podobra ciekawy ale duzo blendow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fake nawet nawet.Ciekawie sie zapowaida.
PS : Z laski swojej edytuj posty! |
Fake sux
Ogólnie nie lubie ogladać Fake'ów bo w wiekszosci to straszna lipa ( nie, nie z miodem, niestety). Chyba ze sa naprawde dobre. Twoje Fake'i nie zafascynowaly mnie niestety :] :confused:
|
Fabuła: 8/10 - oryginalność, niepowtarzalność (jeśli chodzi o fake'i
Wykonanie/wygląd: 9,2/10 (brak cieniowania i drobne błędy, ale to szczegół) Sposób wykonania: 5/10 (jakiś taki trochę zbyt ciężki ten twój sposób, ale uczciwy) Ogólnie: 7/10 Fake'i nawet trochę mi się podoba, fabuła bardzo dobra, tylko ten koleś za dużo marudzi, a grafika się znacznie polepszyła (szczegół). Nawet fajne |
FAKE mi się podoba i chyba wiem gdzie jest bład na kturyms tam obrazku zamiast symur(czy jakos tak)Pisze "zastepuje dzis seymura"czy jakos tak:]
|
@UP
Bardzo blisko coś w tym nicku :P Hej ja narazie nie mam za dużo czasu może w weekend :) |
A mi się podoba. Nie wiem, ale ten fake jest taki, taki "przyjazny". Dam ci na razie 8/10.
|
No więc tak:
Dość ciekawy pomysł z tym powrotem do starej tibii. Szkoda że screeny (zazwyczaj nie lubie ;P) a nie sklejany fake'i no ale rookgarda samemu sie nie da zrobic ^^ Trzeba docenić że zrobienie dalszych części bedzie trudne z powodu starej grafy. Z góry wielkie gratuluje XD No a z oceną sie wstrzymam jeszcze... :) I może mam ten bląd: Nik BOHY bo napisany dużymi literami a to chyba niemożliwe :] |
można uprzejmie prosić o więcej?
|
Moze i ciekawe ale gdzie ciag dalszy ...
Zajrze tu jeszcze bo jestem ciekaw co moze byc dalej ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |