![]() |
Siemacie.
Omg. Twoje grafiki są poprostu boskie. :D Ja bym prosił o secik : miecz + tarcza + armor z skrina niżej tylko że wiesz... 32x32 do tibi , zamieniłbym se jakieś grafiki i chodził jak moja ulubiona postać. ;) Tu link : http://img511.imageshack.us/my.php?image=1340lyu8.jpg Pozdro~ |
Kwaso bardzo ładne prace dzięki za secik :D:D
P0zdr0. |
Ice axe poprostu cudny
zrób mi ice cluba z ice setem(helmet armor shield legs boots) 10/10 gratz powodzenia |
Kwaso! Te grafiki są boskie! Mhm, masz troche roboty widzę, ale jak byś mógł to zrób mi fire plate armora (płonącego :)). Ocena? Wykracza poza skalę :D.
|
jak tak bardzo chcesz to moje zamowienie:
ice shield fire legs i stone helmet licze na ciebie :PB) :] :p po prostu twoje grafiki sa swietne |
Siema Kwaso ;]
Hood, Leather Armor, Leather Legs, Wooden Shield, Wooden Sword - Do rooka w RP ;) A i Sharp Stick ;D |
Cytuj:
|
:)
Ja prosze o Acid Lance czy cos takiego
|
Facet jesteś świetny. Nigdy nie widzialem czegoś takiego.
Wielkie Gz dla ciebie. :cup: |
Świetne. Po prostu świetne.
|
Kwaso uważam że byłoby lepiej gdyby ice club był dwuręczną bronia (chyba wyobraźnia;p ) Ale i tak suuuper:D
|
jesteś poprostu bezkonkurencyjny, w czym to robisz bo pewnie nie w paint'cie
|
Jochny@
Nie , nie robie tego w paintcie :P W photoshopie ^^ Majory Hero@ Acid lance ? A moglbys dokladniej opisac ??:> Bo nie wiem jak sie do tego zabrac... Pozdr0 B) |
Kwaso! Orc set tak piekny ze az lezka w oku sie kreci :) ( dasz do Rp? )
|
Cytuj:
|
hmmm Koles dobry jestes ;) GZ dla Ciebie.
hmm moze bys zrobił dla Mnie: hmmm :D Skeate armor ,jakies bucki i legsy do tego. I tak na marginesie moze jakis wand? Wand of muzik hieroglif :S Moja wyobraznia mnie poniosła ale moze cos wymyslisz:] POzdro Gremb |
Cytuj:
|
PRYECUDNE! TWOJE GRAFIKI WZRAŻAJĄ WIĘCEJ NIŻ 1000 SŁÓW! OMG! DOBRE!
A tak serio to podoba mi się :P Te zamówienia nie są konieczne (możesz odłożyć na potem). Fire Shield (jest Sword, Axe, Club (twój) to i Shield'a trzeba. Oraz jakiś set... Taki żeby były tam czerwone elementy, ale nie za dużo (chodzi mi o to żeby był po prostu widoczny :D). Amulet, Helmet, Armor, Ring, Legs, Two-Handed Fire Club (xD), Boots. Poczekam długo :] |
Wszystkie są wypasione oprócz tej "wiejskiej koszuli" nie pasują mi w niej rękawy.Wyślij te prace do CipSoftu może je przyjmą ,bo moim skromnym zdaniem
są one lepsze nij nie jeden item w grze.:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |