Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Galeria Celoz'a (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93528)

Celoz 13-09-2006 07:55

Sven - nie narzekaj!
gdybym ci zeskanował cały brudnopis z 5 i 6 klasy to byś tego do dziś całego nie obejżał :)
a o co chodzi z tym "New"? Nie, nie ukradłem tego z bloga jeśli cię dobrze zrozumiałem. sam robiłem.

Rookstayerrzy na moje oko aż tak źli nie są, tło dałem bo sławek narzekał że nie używam gimpa, a jakość grafik zależy od Waszych komentów, im więcej ich będzie tym bardziej się postaram o nowe grafiki ;]

Dark Sven 13-09-2006 09:57

Cytuj:

a o co chodzi z tym "New"? Nie, nie ukradłem tego z bloga jeśli cię dobrze zrozumiałem. sam robiłem.
Nie zrozumiałeś mnie. Nie chodzi o to, że ukradłeś ale o to, że mi się KOJARZĄ z blogami których osobiście nie trawie.

Cytuj:

gdybym ci zeskanował cały brudnopis z 5 i 6 klasy to byś tego do dziś całego nie obejżał
Cytuj:

tym bardziej się postaram o nowe grafiki ;]
Znowu mnie nie zrozumiałeś... po co dawać na chama sto słabych grafik jak mozna dac 2 dobre?

Cytuj:

bo sławek narzekał że nie używam gimpa
I znowu sie nie zrozumieliśmy. Chodziło mi o to iż ten efekt to chyba nie zadużo pracy i pewne wyszedł przypadkowo.

Cytuj:

Rookstayerrzy na moje oko aż tak źli nie są
Oj same proporcje a właściwie ich brak rzucają na kolana, a broń, a twarze, dziwne pozy, nogi w dziwnej pozycji (Stan prosto, ustaw tak nogi i idz- jak widzisz nogi inaczej sie układa)długopis i kratka.
Bardziej mi to przypomina Picassa.

Ogólnie... Widze, że ci sie to podoba więc rób jednak stosuj się do jednej rady
Cytuj:

po co dawać na chama sto słabych grafik jak mozna dac 2 dobre?

Celoz 17-09-2006 14:38

Update!

dodałem 3 prace w gimpie + jedną po przeróbce we flashu!
Enjoy ;)
Pragnę szczerze podziękować sławkowi (slawekmag), gdyż bez jego tutoriali na pewno to by mi się nigdy nie udało!

slawekmag 17-09-2006 15:12

Nie dziękuj mi, bo z tutorialów dużo nie czeprałeś (oprócz tego złota). Prace są ładne i bardzo pomysłowe. Ciekawi mnie jak zrobiłeś tą tapetę...

Johanes19 17-09-2006 15:29

No raczej nie za dobre ,ale te 3 ostatnie mi sie nawet podobały. Ćwicz.;)

Lasooch 20-09-2006 18:32

Niektóre całkiem ładne. Ale jakość trochę nie tego ;)

Celoz 20-09-2006 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 991940)
Nie dziękuj mi, bo z tutorialów dużo nie czeprałeś (oprócz tego złota). Prace są ładne i bardzo pomysłowe. Ciekawi mnie jak zrobiłeś tą tapetę...

ke? a od kiedy ty nagle taki skromny, co? :> nie zrozumiałeś mnie mówiąc że nie czarpałem z tutków - ty przypomniałeś mi o możliwościach gimpa, o kilku dodatkowych opcjach a ja robiłem to na zasadzie "uu a co bbędzie jak tu wcisnę?"
być może dziś, jutro albo pojutrze dam trochę nowych pixartów i kilka grafik w gimpie :) zapraszam do komentowania

Celoz 22-09-2006 22:47

Update!

ech.. obiecywałem nowe pixarty ale nie miałem czasu.. między innymi z powodu znanego wam już pulpitu przyszłości.
niestety jedyne co udało mi się zrobić to equalizer oraz meksykańska fala...
wybaczycie mi? :(

Rudyg 23-09-2006 09:46

YAY :)
kocham twoje prace

PS. polecam pulpit przyszłości

Celoz 24-09-2006 19:04

/me odśweża temat

Celoz 28-09-2006 22:44

Update!

Dodałem:
płynne złoto #2 (fajny sposób na nudę, a robi wrażenie :D)
Ice sword
Serpent sword
Rusty sword ( :* )
Zmieniłem:
Tło pixelartów - na szarym wyglądają zdecydowanie lepiej!
Pewną część galerii - nie ma już
grafa #1
grafa #2
grafa #3
tylko
grafa #1 #2 #3
Usunąłem:
Kilka słabszych grafik, między innymi pixerartów
Na koniec:
proszę, komentujcie! mówcie czego powinienem spróbować, co powinienem zmienić, do czego się nei nadaję, gdzie co poprawić, itp. - bardzo mi na tego typu komentarzach zależy!

Sezu 29-09-2006 07:48

Fajne ;] Tylko troche takie no... jakby to powiedziec mało kolorowe (tzn jedno kolorowe się wydają) A na ogół podobają mi się ;]

Kukizz 30-09-2006 22:19

Ekhem...

No cóż, musze powiedzieć że pixelarty nie są chyba twoją mocną stroną. Przynajmniej to wywnioskowałem z tych PixArtów. Zabierz się lepiej za userbary! To robisz dobrze :)

P.S Czekam Na ubka który mi obiecałeś xD

Celoz 30-09-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kukizz (Post 1011423)
No cóż, musze powiedzieć że pixelarty nie są chyba twoją mocną stroną.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _DARK_SVEN_
No też mi nowość xD

Cytuj:

Zabierz się lepiej za userbary! To robisz dobrze

A do czego służy Prodigy?

Cytuj:

Czekam Na ubka który mi obiecałeś xD

Powiedziałem, że może zrobię.

@topic: ech - nudze się... róbcie może zamówienia na userbary / pixarty / grafiki czy coś bo to podobno popularne jest...

Veruis 30-09-2006 22:39

@up
Chcesz zamowienie/ Nudzisz sie? Veruis ci dopomorze! Zamawiam... Userbara o tematyce Baldurs gate <Zlowieszczy smiech> powodzenia ^^

Mi tam sie podobaja jego pixelary ;)

Radix 30-09-2006 23:56

Ou maj faking gad. Wszystko nadaje sie do podtarcia. Od pixow, przez szkice, na reszcie konczac. Nie mam tez pojecia - jakim cudem Artista dostales. Moze sie czepiam, ale widze, ze poszlo to na ilosc, a nie jakosc. IMO SUX!

Veruis 01-10-2006 10:40

Radix powoli mnie irrytujesz. Zachowujesz sie jak dziecko, ktore wynosi ze zobaczyla cos fajnego to musi powiedziec ze jest to do "dupy". Kazdego krytykujesz. Ja nauczylem sie niekrytykowac ludzi, poniewaz i tak do niczego to nieprowadzi a tylko opinie sie psuje. Opowiesci Xana, Galerie Celoz'a, wszystko Powiedz mi... Czy kiedykolwiek powiedziales o czyms ze jest "powyzej do dupy"?

Vanhelsen 01-10-2006 13:02

ZObaczyłem wylko parę i tak:
Serpent sword - kapa, taki nienaturalny, plastikowy ( i kto to mówi ) ale ujdzie w tłoku
Katana - tło całkowicie uniemożliwoa rozsądną ocenę = kicz
Smierć - łojezu... niezbyt gut, wiem, że niby tam jakiś your styyle czy coś ten tego, ale ona jest lipna :|
płynne złoto - takiego czegoś nawet tutaj się nie publikuje...

jak na razie kiepsko, oj kiepsko...

Celoz 02-10-2006 20:32

@Quent
http://img509.imageshack.us/img509/9...mer0001ht0.png
Coś dla ciebie ;)
@Veruis:
Ubek już jest w produkcjii...

Shanhaevel 02-10-2006 21:17

Cienizna. Rysunki są cienkie i bez polotu, pixelarty praktycznie bez cienowania, userbary ujdą w tłoku, gify- litości człowieku...

Ranga Artist dana na wyrost...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33.