![]() |
Sven - nie narzekaj!
gdybym ci zeskanował cały brudnopis z 5 i 6 klasy to byś tego do dziś całego nie obejżał :) a o co chodzi z tym "New"? Nie, nie ukradłem tego z bloga jeśli cię dobrze zrozumiałem. sam robiłem. Rookstayerrzy na moje oko aż tak źli nie są, tło dałem bo sławek narzekał że nie używam gimpa, a jakość grafik zależy od Waszych komentów, im więcej ich będzie tym bardziej się postaram o nowe grafiki ;] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bardziej mi to przypomina Picassa. Ogólnie... Widze, że ci sie to podoba więc rób jednak stosuj się do jednej rady Cytuj:
|
Update!
dodałem 3 prace w gimpie + jedną po przeróbce we flashu!
Enjoy ;) Pragnę szczerze podziękować sławkowi (slawekmag), gdyż bez jego tutoriali na pewno to by mi się nigdy nie udało! |
Nie dziękuj mi, bo z tutorialów dużo nie czeprałeś (oprócz tego złota). Prace są ładne i bardzo pomysłowe. Ciekawi mnie jak zrobiłeś tą tapetę...
|
No raczej nie za dobre ,ale te 3 ostatnie mi sie nawet podobały. Ćwicz.;)
|
Niektóre całkiem ładne. Ale jakość trochę nie tego ;)
|
Cytuj:
być może dziś, jutro albo pojutrze dam trochę nowych pixartów i kilka grafik w gimpie :) zapraszam do komentowania |
Update!
ech.. obiecywałem nowe pixarty ale nie miałem czasu.. między innymi z powodu znanego wam już pulpitu przyszłości.
niestety jedyne co udało mi się zrobić to equalizer oraz meksykańska fala... wybaczycie mi? :( |
YAY :)
kocham twoje prace PS. polecam pulpit przyszłości |
/me odśweża temat
|
Update!
Dodałem:
płynne złoto #2 (fajny sposób na nudę, a robi wrażenie :D) Ice sword Serpent sword Rusty sword ( :* ) Zmieniłem: Tło pixelartów - na szarym wyglądają zdecydowanie lepiej! Pewną część galerii - nie ma już grafa #1 grafa #2 grafa #3 tylko grafa #1 #2 #3 Usunąłem: Kilka słabszych grafik, między innymi pixerartów Na koniec: proszę, komentujcie! mówcie czego powinienem spróbować, co powinienem zmienić, do czego się nei nadaję, gdzie co poprawić, itp. - bardzo mi na tego typu komentarzach zależy! |
Fajne ;] Tylko troche takie no... jakby to powiedziec mało kolorowe (tzn jedno kolorowe się wydają) A na ogół podobają mi się ;]
|
Ekhem...
No cóż, musze powiedzieć że pixelarty nie są chyba twoją mocną stroną. Przynajmniej to wywnioskowałem z tych PixArtów. Zabierz się lepiej za userbary! To robisz dobrze :)
P.S Czekam Na ubka który mi obiecałeś xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic: ech - nudze się... róbcie może zamówienia na userbary / pixarty / grafiki czy coś bo to podobno popularne jest... |
@up
Chcesz zamowienie/ Nudzisz sie? Veruis ci dopomorze! Zamawiam... Userbara o tematyce Baldurs gate <Zlowieszczy smiech> powodzenia ^^ Mi tam sie podobaja jego pixelary ;) |
Ou maj faking gad. Wszystko nadaje sie do podtarcia. Od pixow, przez szkice, na reszcie konczac. Nie mam tez pojecia - jakim cudem Artista dostales. Moze sie czepiam, ale widze, ze poszlo to na ilosc, a nie jakosc. IMO SUX!
|
Radix powoli mnie irrytujesz. Zachowujesz sie jak dziecko, ktore wynosi ze zobaczyla cos fajnego to musi powiedziec ze jest to do "dupy". Kazdego krytykujesz. Ja nauczylem sie niekrytykowac ludzi, poniewaz i tak do niczego to nieprowadzi a tylko opinie sie psuje. Opowiesci Xana, Galerie Celoz'a, wszystko Powiedz mi... Czy kiedykolwiek powiedziales o czyms ze jest "powyzej do dupy"?
|
ZObaczyłem wylko parę i tak:
Serpent sword - kapa, taki nienaturalny, plastikowy ( i kto to mówi ) ale ujdzie w tłoku Katana - tło całkowicie uniemożliwoa rozsądną ocenę = kicz Smierć - łojezu... niezbyt gut, wiem, że niby tam jakiś your styyle czy coś ten tego, ale ona jest lipna :| płynne złoto - takiego czegoś nawet tutaj się nie publikuje... jak na razie kiepsko, oj kiepsko... |
@Quent
http://img509.imageshack.us/img509/9...mer0001ht0.png Coś dla ciebie ;) @Veruis: Ubek już jest w produkcjii... |
Cienizna. Rysunki są cienkie i bez polotu, pixelarty praktycznie bez cienowania, userbary ujdą w tłoku, gify- litości człowieku...
Ranga Artist dana na wyrost... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. |