![]() |
Cytuj:
Jak to sobie wyobrażam ,wystarczy ze odwiedzma Forum raz dzinnie i czytma Thredy z 'Wydarzenie ze światów' oze t nie duzo ale moze bys sie dowiedzial to 'coś' |
tak cie interesuja wydarzenia z 72 swiatow? bo mnie nie bardzo, czytam tylko wydarzenia z mojego terazniejszych/bylych serverow. a to oznacza ze nie czytam zadnej fortery albo tenebry. nie wszyscy musza znac historie twojego ukochanego swiata i jakiejs nie instniejacej juz gildi. zreszta co cie to obchodzi ze zrobilem se taka a nie inna? moje byle gildie "next generation" i "alea iacta est" tez widzialem ze zalozyly se jakies typy na innych swiatach i jakos im tego nie wypominalem na forum, chca se miec nazwe to niech se maja. niewiem co ty za problemy stwarzasz
|
Szkoda bo jakoś linki nie działąją jak byś Gedd mógł to daj nowe
|
najlepiej na tibiacams plxOr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poizdro :D |
Szukanie nie boli :/ filmik byl juz na tibicams :
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11423 |
taa tylko ze to chyba z perspektywy patteha a nie mojej :P
rehostnalbym na tibicams ale niemam konta na wot wiec niemoge |
Najs
Byłes bliski szczęścia. :D Gz :)
|
No gratz odwagi prawie sie udalo ;)
@offtop Czy to tak ładnie Xolorian sprzedawac chara na allegro ??? :> http://www.allegro.pl/item126630287_...ter_sorc_.html |
nuub
yO nie sciongam tego ścierwa po tych komentarzach ... -.-
po zatym kto to bloczył ... Tetro~? jesli on to hujnia ... Tetro~ to najwienkszy noob w całej tibi ta postac miała z 5 ownerów .. -.- Zresztom myslał ze ma h lv i moze wszytko ... huj mu w dupe jebany pedał.. -.- Też grałem na Kyrze .... i hujnia z grzybem ... -.- nie ma tam warunków zeby grac ... -.- Jebac to .. Kyra SUX X( |
up@
Co ty ryjesz chlopie? jaki Tetro? czytaj ze zrozumieniem Trollu! aa i raczej watpie abys zabil w teamie Warlocka gdyż aby dostac sie do Demonii wymagany jest 60 lvl , a niestety twój knight z opisu nie ma takiego lvl. |
on pieprzy od rzeczy bo filmu niewidzial;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |