Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Solo 56 RP vs 57 sorc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=93906)

NinJa 09-09-2006 14:31

up.
Tak to prawda, palek sklepał Sorca ale:
1. To było przed update cipbot
2. Ms był blokowany przez kumpli tego RP i ciężko było mu dojść
3. Nie mógł ani razu walnąć UE z powodu "widzów"
Topic:
Tak, trzeba z przykrością stwierdzić że teraz Sorcerer jest zbyt potężny i żeby go ubić w czystej walce jeden na jeden jest ciężko. Ostatnio CiPSofT pytał co przeszkadza ludziom w sorcku i mysle że wraz z następnym update sorc/druid dostaną ostro po tyłq.

ps. dawno temu kiedyś PalL był najpotężniejszą profesją, teraz trzeba przyznać że jest chyba najsłabszym ogniwem.

pzdr

jubilatki 09-09-2006 15:09

@up

na jakim serwie grasz i ktory lv?

NinJa 09-09-2006 20:16

up
a co ? :P

Stefan Wichura 09-09-2006 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorrior (Post 979707)
walka mi sie opdobala, lubie takie walki, lecz mam nadzieje ze zauwazyles ze Lukster chcial uhnac Kaigera i nie wiem czy puzniej tego nie robil.
Tu był ten maly szczegulik który zauwazylem :)

wlasnei tez to zauwazylem i uhnol go na 100%

The Shodow 09-09-2006 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura (Post 980597)
wlasnei tez to zauwazylem i uhnol go na 100%

Tak, popieram, tez to widzialem, zlozylby sie palek 2 min wczesniej "Luxtor sie niewtraca" -.- uhnal go a ty jeszcze oddales itemy z palka
:(
Ale gz, ladnie :D trzebabylo ich skarcic za to ;)
LUXTOR SUX:baby:

Ganci. 10-09-2006 07:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawai (Post 979438)
Widać tutaj jak potężny jest sorc :p

zwinołeś mi posta xD

no cóż właśnie zaczynam grać pallem więc może się przyda kiedyś ta wiedza ;] ciołeś nieźle ale nerwy rox :o

[quote=DexteroO;979874]lol..
widac, ze wiesz co to pvp
pvp to nie tylko strzelanie w ludzi, ale np. odpowiedni moment uzycia sd/exori/ue, tzn jest 100 ms i 100 ek, wiec ms z dobrym pvp nie bedzie jebal ue na green hp knighta, tylko zjedzie go do red hp i potem uderzy - czyli ta umiejetnosc rowniez zalicza sie do pvp.

fachowa opinia co to pvp, sam muszę przyznać że słuszna. z tym że....

nawet z hotkeyami trzeba wiedzieć kiedy można walnąc sd ( jak źle to ex i nie uhniesz sie ;d )

kiedy się uhnać (<>zaczekam jeszcze jedno sd to będę red i się uhne .... {temple} a to .... walnoł ue a nie sd ;p <>

i tak dalej i tak dalej.

przepraszam za double ale chciałem wspomnieć co sam o tym myślę.

alienXX 10-09-2006 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DexteroO (Post 979874)
pvp to nie tylko strzelanie w ludzi, ale np. odpowiedni moment uzycia sd/exori/ue, tzn jest 100 ms i 100 ek, wiec ms z dobrym pvp nie bedzie jebal ue na green hp knighta, tylko zjedzie go do red hp i potem uderzy - czyli ta umiejetnosc rowniez zalicza sie do pvp.

UE na zielonym to slabe pvp? Imho nie - to po prostu glupota... i chyba nie ma ludzi ktorzy tak robia, wiec zle porownanie. To jest tak oczywiste, ze UE sie bije na czerwonym/pomaranczowym, ze wcale nie znaczy, ze masz dobre pvp.

† Pvp po upade nie zyje.

Cytuj:

lol..
widac, ze wiesz co to pvp
Mhm... jak dla mnie jestes tlyko kolejnym newbie d; I sra mnie twoja opinia. 3 lata temu, kiedy zaczynalm grac w tibie ty pewnie nawet nie wiedziales, ze taka gra istnieje. (po okolo 6 miesiacach gry zarejestrowalem sie na tibia.pl, a na tibia.org.pl mam konto zrobione jeszcze 3 miechy wczesniej).

Maniak600 10-09-2006 11:08

Zeby to bylo przed update byloby ciekawiej :) a ten palek za wolno sie uhał chyba mial za maly reflex czekał na red hp :P pozatym co to za fight jak sorca mozna bylo zabic tylko wtedy kiedy by mu sie manasy skonczyly O.o
btw. gz

viper555 10-09-2006 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NinJa (Post 980011)
up.
Tak to prawda, palek sklepał Sorca ale:
1. To było przed update cipbot
2. Ms był blokowany przez kumpli tego RP i ciężko było mu dojść
3. Nie mógł ani razu walnąć UE z powodu "widzów"
Topic:
Tak, trzeba z przykrością stwierdzić że teraz Sorcerer jest zbyt potężny i żeby go ubić w czystej walce jeden na jeden jest ciężko. Ostatnio CiPSofT pytał co przeszkadza ludziom w sorcku i mysle że wraz z następnym update sorc/druid dostaną ostro po tyłq.

ps. dawno temu kiedyś PalL był najpotężniejszą profesją, teraz trzeba przyznać że jest chyba najsłabszym ogniwem.

pzdr

cipbot pomaga również palkowi bo on tez wali z sd ;] a sorc niebyl blokowany jakoś niezauważyłem na tamtym filmie żeby sorc miał problemy z uciekaniem bo go nikt nieblokował było dużo miejsca... z tym ue to fakt była widownia ale większość to byli 100lvl więc sorc się niepowinien bać że zabije kogoś no ale zawsze jakieś noobki się trafią pozatym jeżeli ci chodzi o ten sam film co mi czyli z aldory to sorc walnol tam kilka razy ue ale mu to niepomogło bo był noob i niewiedział kiedy walić pozatym pal mial refleks.ale to inna sprawa teraz po update naprawde ciężko wygrać z sorkiem ale jest możliwość;p

Jason-X 10-09-2006 12:47

Lubie ogladac takie z pozoru rowne walki na ktorych i tak na koncu sorc wszystkich ownuje gz za to 4 you.Dobrego PvP od ostatniego updatu juz miec nie mozna?!To chyba jakies nieporozumienie...0o

Arfyd 10-09-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alienXX (Post 981235)
UE na zielonym to slabe pvp? Imho nie - to po prostu glupota... i chyba nie ma ludzi ktorzy tak robia, wiec zle porownanie. To jest tak oczywiste, ze UE sie bije na czerwonym/pomaranczowym, ze wcale nie znaczy, ze masz dobre pvp.

† Pvp po upade nie zyje.

Mhm... jak dla mnie jestes tlyko kolejnym newbie d; I sra mnie twoja opinia. 3 lata temu, kiedy zaczynalm grac w tibie ty pewnie nawet nie wiedziales, ze taka gra istnieje. (po okolo 6 miesiacach gry zarejestrowalem sie na tibia.pl, a na tibia.org.pl mam konto zrobione jeszcze 3 miechy wczesniej).

Mylisz sie xD Taifun na green hp walil w 96 elite;) I do tego sciagnal go na raz;D
Co do tematu to grats ubicia tego pala;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27.