![]() |
Nawet fajne, rób dalej
|
Thx za dodanie mnie do Fake'a.;)
Jestem w pierwszym Fake.:cup: MORE PLX |
e
Niepogadasz Fake Wspaniały!ee jak wy fake'owcy robicie te efekty np ty z ta kula?
|
Powzej dna niepodoba mi sie mnostwo niedociagniec slabo wykonane ... n/c
|
@UP może on dopiero zaczyna??! N/c... -.-
|
Cytuj:
|
Quent uspokoj sie... Jezeli sie tak denerwujesz to powiniens cos na uspokojenie wziasc... ja tylko komentuje i wyrazam swoja opinie... mi sie niepodoba... Jezeli cos ci niepasuje to nieczytaj moich postow dobrze?
|
...
@Verius Nieczytam i niezamiezam czytac wiecej twoich postów
@Down Ok Ale troche mnie wkużył ... @2x down dziecko neo? Fajnie.. tak na fake sie nieznam... mi sie zdaje ze ty też sie nienasz na fake.. pozatym odczep sie od mojej ortografi niejestem najlepszy a twoja ortografia tez niejest idealna.. em a pozatym co to znaczy "nieiwdze" ? ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam nadzieje ze nastepny fake bedzie lepszy... |
Zmieniłeś tą trawę na nowszą, ale chyba sklejałeś ją z jakichś małych kawałków, postaraj się znaleźć nową, lepszą. Ogólnie jest troche małych błędów, niedociągnięć. Rób dalej 5/10
|
Coś masz jakieś tam małe błędziki :P
Za duży chaos :PP Bym coś zmienił :PPP Fajny pomysł :) Fabuła 8/10 Grafika 9/10 (mimo wszystko podoba mi się to światełko :P używasz GIMPa pewnie xd) |
Kiedy....
Kiedy next czesc!?!?!?
|
Juz sa nowe obrazki :) zapraszam do oglodania :D
P.S juz powzej 1000 zajżeń na fake :D |
Ok Ok juz sa nowe ale kiedy benda nastepne!? :DDD ee a ja to Quent tylko zrobiłem nowego użyrkownika bo mi zabanowali :P
|
Brak :D
Nic dodac nic ujac Z.a.j.e.b.i.s.t.e:D
|
Kiedy next czesc?!?! i pytanie w ostatnim obrazku to czemu niema 2 bohaterów?
|
Kiedy next czesc!!?? :D:D
Pozatym ivanek masz może posklejane Trawe podłoge piasek itp... ;] |
9/10 jakoś mi nie pasi coś... tylko nie wiemc co :D ale przydałby sie next part
|
Cytuj:
...już wiem! Ten temat jest sprzed ponad roku! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:55. |