![]() |
Cytuj:
A pozatym tutaj mamy komentowac jego wyczyn czyli zabicie zerka czy mino guarda , a nie twoje :-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
na przyszlosc bierz manaski ze soba .. |
*****? hmmm?
@down Watek- Keylogger? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
kolega jest akurat knajtem... kolega jest akurat knajtem wali z yyy aksa wali z yyy aksa a ja jestem ezzzzt a ja jestem ezzzzt a ja jestem ezt druidem i wale z RUSZCZKI wale z RUSZCZKI |
Witam. Nie ogladalem jeszcze filmu bo patrzac na twoj oblesny i dziecinny opis tego filmu siekiera mi z pokrowca wychodzi... Widze ze jestes taki zajebisty ze potrafisz zabic jakiegos pierdolonego mino guarda i "zenona" z sd. Bardziej efektowniejszy film bylby jakbys zabil szczura z sd i wylecialo by ci z niego ciastko. A teraz proponuje zebys kupil sobie kamere poszedl do piaskownicy z kolega, poustawial wiaderka na murku i jebal do nich z procy i wystawil ten film na forum top ten idiotow. Powinienes znalezc sie w pierwszej trojce. A teraz skroce to co napisalem wyzej - Wy*******aj z takimi filmami (najlepiej do zlobka/piaskownicy). X(
@down Co mam do niego ? otoz to proste na*******a smieciami na forum jak gownem po polu. A ty stul morde widze ze avatar wybrales sobie celnie. Idz pograc sobie w bierki i przy okazji odwiedz strone www.zal.pl. |
@up
a tobie co? jakas nerwica? oco masz do niego pretensje, zrobil ci cos? niepodoba ci sie film to nieogladaj, nie komentuj |
badziewie
nawet go nie sciagnei nie obejze bo niema tam nic ciekawego..
w ogole po co zamieszczasz taki film tutaj.. -.- juz byś zabil chociaz dragona ale to i tak sie nie oplaca zamieszczac tutaj... ludzie po co wy takie gowna dajecie pomyslcie... |
@up
m.in. poto zamieszczaja takie filmy zeby poszczycic sie swoim osiagnieciem. Jak juz wczesniej mowilem dla jednego zabicie zerka to mistrzostwo swiata, dla drugiego drag a jescze dla kogo innego moze to byc demon :) fakt ze takie filmik niezabardzo ciesza sie ogladalnoscia, ale dla kogos moze to byc przydatny filmik np. dla takiego newbie ktory niezna siły zerka filmiku tez niesciagalem ;) |
Cytuj:
|
co do filmu tematu i komentow to :
o ja pierdole ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |