![]() |
No mnie sie podoba :D:D
Ciekawa fabuła. Fajne outfity :D , taka mieszanka roznych potworków :P Drakonka dziwnie wyglada xD , pomnik w 2 screenie dziwnie rozlozony na 3 czesci , droga w pierwszym screenie tez dziwna. Hmmm ogolnie jest dobrze :D Ocena:8/10 Pozdr0 B) |
Nice, z oceną się jeszcze wstrzymam, tylko ta Drakonka jakaś taka eeee... no niepasuje poprostu :p
|
@Kwaso
Pomnik i drogę robiłem ładne pół roku temu, gdy myślałem, że zrobię jakiś Mroczny Fake Z Kimś Złym W Roli Głownego Bohatera(TM). Więc - moja wina. @offtopic Hoho, Dukos i Blas się odezwali. Rzadkość... Dukosa po raz pierwszy widzę, Blasca po raz drugi. (nie licząc notki) Welcome on Tibia.pl Fake Forum! @topic Nieźle nam idzie, może w tym miechu jeszcze next part damy. Dalibyśmy wcześniej, ale szkoła skutecznie niszczy nasze starania. Więc - pozostaje wam czekać. Miejmy nadzieję, że nie skwaszę i będzie warto czekać. |
MAuhaUAhuaa Jak ja kocham byc zlY!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul: Czujcie moja nadchodzaca moc... haha!! Juz Niedlugo pochlone was ... Nieprzezyjecie muhaUAhaUH!!
Przepraszam czasami mi odbija ^^ ale jak zobaczylem jaki jestem zuy to poprostu niemoglem sie powstrzymac ;) ocena 10/10 niedopatrzylem sie bledow aury sa naprawde fajne jedyne co mi sie niepodoba to to ze... dzieje ze na 1 obrazku... no ale coz to taki male niedociagniecie :] Pozdrowki Veruis xD |
goood
wielki plus za efekty wiele sie nie zmieniło od ostatniego odcinka pozatym że fabuła zaczyna wciągać |
Nooo fabula sie rozkrecila :D:D fajnie fajnie...
Błędów nie wypatrzylem , dobrzee... No coż tu wiecej powiedziec, czekam na more ^^ Ale kiedy ?? h.uj wie :P Pozdr0 B) i.. Kwa Kwa :D |
Fake bardzo ładny fabuła bardzo fajna a efekty (szczegolnie aury) to poprostu#@$#@%# Kwaso jak ni bedziesz mial nic do roboty napisz do 7720640 chetnie skorzystam z twich umjetnosci graficznych :P
|
;)
Fake Cud Rub Dalej!
Szatan Rox! |
Niezłe;) ale spodziewalem sie jakiegos [Prologu] ale niezle-6/10-(oufity-3pt.1pt.za fabule.2pt za grafike)
|
Nom fake bezbłędny. Szkoda, bardzo szkoda, że późno (chyba ;> może nas w konia robisz? ^^ Oby, oby...) będzie... No cóż, ale na TAKIE COŚ (w pozytywnym znaczeniu :P) warto czekać... No więc czekam... Będę tu codziennie zaglądać, czy czasami nas nie nabierasz (Oby, oby...) :]
|
Cytuj:
zobaczymy kto zwycięży... ; p w kazdym razie... jestem jednym z bogów. trudno mnie bedzie dead... ; d @topic hmm... bezbłędny... @down hehehe.... ciesz sie, ciesz.... ; d |
@up
Domyslam ie kto :p :p ale musze sie nacieszyc zlem ktore mnie przesiaka xD! |
A co tam dam ci komenta :D...Majstersztyk pod względem wykonania :D, efekty mniam, mniam (ale to Kwasa, respect nigga :D), no ale dałbyś "coś" co bardziej rozkręci fabułę...Czekam na więcej.
|
@2up and 3up
Ja tam bym wam nie radził się kłócić, bo jeden i drugi mogą paść. To zależy ode mnie. :> Tak na serio to mam już fabułę na kilka odcinków. I powiem wam tyle, że siły będą NAPRAWDĘ wyrównane. @Wardi Nie, tym razem serio gadam. Mam naukę i mogę siedzieć na kompie max. 1h na dobę. (popieprzone diagnozy neurologa... jak zwykle komp = samo zło i mi się od niego wzrok pogarsza. -.-) //EDIT// Właśnie się dowiedziałem, że Koper jest chory. Więc nie będzie nowych lokacji. A jak wiecie brak lokacji = brak Fake. Więc - wybaczcie. |
Nieźle, nieźle... Tylko to imię Władcy Zła XD Wysiadłem pry nim... Widziałem wiele, ale to było... hmm... wyjątkowe :P Oby tak dalej. Fake wydaje się być na bardzo wysokim poziomie i jestem ciekaw co z tego wyniknie. Czekam na kolejne fragmenty!
|
Cytuj:
Ja jak jestem chory to też siedze cały dzień ^^ EDIT: Nie no sorry, Alph, przecież sam napisałeś, że WielkiKoper (^^) odpowiadał za 99% outów... Myślałem, że bez niego dasz sobie spokój... Nic nie było, sorki ;) Cytuj:
|
@offtopic
Cytuj:
@topic Mam nareszcie dostawę otoczen od Koperka, więc w sobotę biorę się ostro za fake. Może (MOŻE! To nie jest pewne!) w niedzielę pod wieczór będzie next part. Jak nie - za tydzień na 100%. //EDIT// Cytuj:
|
No i znowu fajnie jest xD W niektórych miejscach jest śmieszne :D :D Teraz jest 9/10 :p Jak chcesz 10/10 to mnie obsadź w jakiejs roli xD
PS. Ja Dukosa juz kilka razy widziałem :) A sam to pisze tam gdzie chyba nie zagladasz 8o PS.2 Pozdro dla Alphy, Dukosa :evul: I takich roznych Z*e*b*c*w z klasy 2b z Gimnazjum w Piątku xD I oczywiście dla Kity xD Osz ta Kita xD PS.3 Tracz i Sieradzan... Jesteśnie D*b*l*m* :) |
Cytuj:
Ja Jestem władcą zła! Ja jestem wszechpotężny i nakazuje ci nie rozmyślać nad moim nickiem!!! MUashashahuharhas |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |