Segalczuk |
11-09-2006 19:53 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy
(Post 983486)
Twój podpis: dyslektyk - to się z Oliverem pośmieję z Ciebie jutro(ależ jestem nietolerancyjny :( ).
@film
Tedi wyjaśnił ^^
|
Po 1 jush pare razy ktos napisal @up ze jest EXUHAUSED! po 2 kto ty w ogule ... ze nicku sie boisz podac ? po 3. tu kajo , jerzy , darek ,swistu i popieramy jerzego w 90% po 4. a ze jest dyslektykiem to nie ma sie z czego smiac ... poprostu ... jak ty bys mial krzywa morde to bym sie z ciebie nie smial a wiesz dla czemu ... ? kultura ... jak nie wierz to zajrzyj do slownika .
Po ostatnie kurwa mieliscie 3 Mysterious Voodoo Skull i kazdy z was nawed ona uhaliscie ja i hcieliscie nas wrobic heh xD dlatego nie mieli exhaused
Mastermind Toothy: czemu nie hcesz pokazac nicka ? boisz sie pokazac swojego 1~15 lv'a ? zal.pl Edit : a nie przepraszam masz 28 lv i masz retired gdybys nie mial elder druida to bym cie pojehal , i mi sie zdaje ze kupiles postac na allegro czy cus bo pisze retired ^^ , moze sie myle jak tak to udowodnij to na forum ... .
Jestem dyslektykiem ale umie ortografie ale 3 lata grania w tibie robi swoje i nie pisze ł tylo l nie stawiam ó tylko u , a pozatym mi sie NIEHCE to nie jest konkurs ortografii tylko forum tibi.pl
Mozecie mie obrzucac "miesem" wy dostaniecie warninga moze a ja nic ? bo jush nie wejde w ten temat bo kolo was tak nabral ze pewnie pekl ze smiehu a wy tacy tibijczycy (Okolo 10% forum sie domyslilo jak widac up) nie domysliliscie sie n/c czekam na "mieso" wyzyjcie sie ...
|