Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aarnox
(Post 983710)
Hmm... excail to szmata to po pierwsze, a po drugie to mial hunta od bylych gipo i pewnie dlatego sie dołaczył.
|
Nie znasz Dennisa, więc prosze, nie wypowiadaj się o nim.
Nie wiem kto teraz Excailem gra, jeszcze na początku wakacji był nim Dennis - a pomijając to, że łamie regulamin tibii jak sie tylko da jest dość miłym człowiekiem.
No ale tak, wyższy lvl od Twojego = na stos.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aarnox
(Post 983710)
Ango sie sprzedal i postanowil troche sie podlizac.
|
A skąd Ty takie informacje masz? Ango jeszcze niedawno (z 3miesiące temu?) nie wyglądał mi na lizodupa, a znałem go dość długo i dobrze.
No ale, ludzie sie zmieniają.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut
(Post 983727)
Tu masz racje excail to noob ktory mysli ze kiedys bedzie mial wladze :D
|
'noob'. Eh. Wytłumacz mi prosze, dlaczego noob ? Bo prowadzi taką a nie inną polityke swej gry i chce dojść do władzy siłą ? Dlatego jest noob ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn
(Post 983732)
No postawa gm zalosna nie wiem czym oni sie zajmuja.
Gemaro ban :/
|
No jak to czym. Doglądaniem Dennisa ; o. Swego czasu na paru open battle w których brałem udział/którym sie przyglądałem, a gdzie był Dennis - mozna było zobaczyć Lugina ; P
A Gemara to mi szkoda. Równy gość jest.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy
(Post 984551)
Ostatnio odwiedziłem forum blackd~
Ten bot potrafi wszystko -.-
Nie d ziwię się, że ludzie z kh tak szybko expią jak wystarczy bloker i lecą na hydry afczyć...
|
Ano. Szczerze mówiąc to zachęcam do zakupu tegoż bota ; )
Jak fajnie sie z nim na hero expi. mmm.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn
(Post 983605)
film nie moj, pokazuje jakie sd combo mozna robic za pomoca bota stworzonego przez KNIGHTHOOD
|
E. Z tego co kiedyś mówiono, i co mówił mi mój człek w KH, to blackd proxy zostało stworzone przez brata Knightsolo, który (chyba) na berylii nie gra. No ale może lecą na dwóch ownerów? Who's know..
|