![]() |
Najbardziej mnie cieszy posada Vila :D Od dlugiego czasu czytalem jego posty, i widac, ze zna sie na rz(z?)eczy ;]
|
Wiedziałem, ze wkońcu Vil, Nekromanta i Emilok zostaną modami...
Szczerze gratuluje ;) |
vil to powinien byc adminem a nie modem
|
Gratuluje wam na nowej drodze zycia :p milego dawania banow;) i zamykania glupich tematow oczywiscie
|
Hah, kiedys byl temat do typowania nowych modkow i postawilem wlasnie na NekromanteB) Gratuluje wszystkim wybranym:) BTW. Niektorzy z nowych modkow jeszcze sie nie logowali na forum od wczoraj wiec beda mile zaskoczeni:)
|
Trzeba sie zaczac podlizywac
Gratuluje! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Powodzenia ;)
|
Powodzenia w nowej pracy^^
Rzeczywiście Emilok, Nekromanta i Vil byli chyba jednymi z bardziej znanych użytkowników(reszty nie kojarze zbytnio), i zawsze chętnie udzielali rady, tak więc wg. mnie decyzja bardzo dobra:) |
Przede wszystkim, dzięki za zaufanie w stosunku do mnie. (-: Mam nadzieję, że się sprawdzę. Życzcie mi powodzenia. (-:
|
Jak Moge to b.fajnie więcej modów więcej rozw.problemów:D ( chodzi o pomoc dla graczy itp)
|
Wszystkim nowym moderatorom (oraz tym, którzy teraz awansowali na supermoderatorów) składam szczere gratulacje i życzę przyjemnej pracy ;) .
Osobiście najbardziej cieszy mnie wyróżnienie tym mianem Rothesa, bo prezentuje on na forum wysoką kulturę wypowiedzi i sporo wie, a do tego jest bardzo inteligentny. Ogólnie darzę go sporym szacunkiem i życzę mu (jeśli on sam tego chce), aby został niedługo supermoderatorem :) . EDIT: Właśnie zauważyłem, że mam Rothesa na mojej liście znajomych :D . |
Przecież Parys to szpara jest.
|
Cytuj:
Gratuluje jeszcze raz wszystkim wybranym no i... do roboty! Kurde, raporty sprawdzać i zająć się syfem, a nie odświeżać cały czas ten temat z bananem na twarzy, czekając aż ludzie napiszą kolejne "wiedziałem, że ten i ten zostaną modami, oni byli tacy przystojni..." ;> |
Pozdrowionka i dobrze pracujcie:)
|
No zieźle nowi moderatorzy gratulacje dla tych co się dpstali:p
|
Gratuluje wszystki fakt,że na niektórych miejscach widziałbym inne osoby,ale to tylko moje osobiste zdanie.Wszystkim wybranym życzę powodzenia:)
|
Gratulacje dla nowych moderatorów. :p
|
Fajnie że są nowi modernatorzy i że besn został Supermodernatorem. Ciekawe jak im pójdzie...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |