![]() |
rob hmm taniej sie je sprzedaje niz gfb ale wala duze hity jezeli chcesz nimi walczyc oczywiscie
|
Cytuj:
|
@up
A co ma vita z Uhami do mojego posta? Przeciez ma expic i sie leczyc jak chce, a po za tym nawet na przeludnionym zamku koło AB, amzonkach, 2 głównych kopalniach na poziomie -1 (te kopalnie sa "publiczne", czyli nikt nie zajmuje) wyciagnie sie więcej niz 2 k prrzez 3 godziny. |
On chyba pomyslal, ze ma expic i robic hmm w jednym.
|
Hmm są znacznie lepsze
Wg. mnie najlepiej robic hmm ponieważ wiecej osób chce je kupic..
Są bardziej opłacalne (zależy na jakim servie:baby: ) A pozatym są bardziej przydatne :) Sam gram palem..i wiem..ale jeszcze niemam 25 lvla :D ciągle sie staram ^^:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
no nie wiem tu i tu potrzebny mlvl ale hmm jest napewno tanyszy
choc bp hmm = 20 hmm co sie rowana 100 strzalow a bp burtow=2000strzalow dlatego dorsze ale hmm zawsze trafisz radze hmm:) czy to nie piekne jak po 30 dniach twoj nick nie jest przekreslony:) |
Cytuj:
Zawsze ale dla palla to badziew. Duzo 50+lvlowych sorcow sie burstami bawi, mozna robic ale mało osób kupuje. A na titani zauważylem nadmiar hmmów ludzie sprzedaja po 10 bp za 1,5k jeden. Normalna cena to 2k. Apeluje o zamkniecie topicu Raczej i do expa i na sell lepsze burst arrows. A najlepiej robic i to i to z przewagą hmmow Zrobisz 100 arrosow zawsze ktos kupi!! (tylko cena różna jest) see you in tibia |
Po updejcie HMM i tylko HMM;)
|
Zdecydowanie, rób hmmy.
|
Cytuj:
A nie wyobrażam sobie pallka na zamku koło AB (ach te zlurowane zerki!). Lepiej se pujść jsuz na takiego OFa :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |