![]() |
Cytuj:
|
Ja osobiscie polecam program "dremples". Bardzo fajny efekt
|
Cytuj:
|
Cytuj:
down: ale ja mam tylko 12 lat ;] |
Oj, Samurize wypada chyba troche lepiej... ;-)
http://sztanpet.uw.hu/samurize.jpg |
Ten cały "Pulpit przyszłości" to jest jeden, wielki jak cholera szajs.
|
- czyścimy. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie szkoda wam pamięci?
|
@Lasooch ;ooo dzieki
BTW ladne ikony ¬¬ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Coz, generalnie syf i troche nie wygodne.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
No, nareszcie znikł szejść szejść szejść, i przy sporej odrobinie farta jestem jedyny i wyjątkowy xD
Więc 3*6 jest gut, a innych nie sprawdzałem. Mi się podoba i tyle - innym nie musi : ) EDIT: Ten pulpit ssie. 666 miał być usunięty... Jak mi dasz tego z pentagramem to wybaczę i 'odedytuję'. edit: down: w sumie racja. Dobo, zarzucisz sznurkiem?:> |
@Dobo
Mógłbyś zapodać link ?? Zaintrygowany jestem :>... @Celoz No bardzo ładnie Ci to wyszło. Mi się najbardziej podoba płomyczek... |
Dziękuję bardzo za pozytywne oraz negatywne komentarze. Jak coś wam nie pasuje, np. kolor tła albo brak obrazka to jak już mówiłem wyślijcie mi PW z linkiem do obrazka oraz nazwą tapety pod którą mam to włożyć.
Planuję zrobienie nowych tapet, jednak chyba mi się wyczerpały pomysły. Proszę powiedzcie co jeszcze mógłbym zrobić :) P.S. Pytanie do tych którzy mają pulpit 800 x 600 - dobrze wygląda czy zrobić dwie wersje? |
Cytuj:
|
Nie chcę nic mówić, ale chyba jednak XGL jest lepsze :DDD
Przede wszystkim bardziej funkcjonalne, nie zżerające procka, no i ma więcej możliwości :D A dla Windowsiarzy jest LookingGlass od Sun'a, tylko ze to juz wsuwa proca :/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |