![]() |
Wpisalem sie w rejestracje czekam na maila
|
Ja zalozylem taki sam temet i taka sama nazwa na ja p....e !!
nO ALE KAZDY CHCE W NIEJ ZAROBIC :pMozy ty byles pierwszy tyle ze nie zauwazylem jak tak jest to sorry |
Cytuj:
ja też powoli zaczynam dostrzegać koniec przygody z tą grą ale jeszcze trochę pocisne ;) |
Morzna robic to sam co w tej grz co ja gralem
kurde morzna rzeczami zucac:) juz wszystko wiem a ludzi jak zboze siekam :) 8o :baby:
|
Moze teraz bedziecie mowic jaki macie sprzet :)
Ja mam Pistol i Axe. Wale z pistola. Zbieram kase i kupie sobie shotguna :P |
hamie
Youri hamie wez ja cie tylko taknolem bo sam kazales!!!!!! a teraz mnie zjechales :(
|
Racon co się tak przejmujesz? nic nie tracisz ;)
|
fajnie
to jak sie nic nietraci to zjec Yuriego:)
|
Ok Hegemmon pokonany ;) . Mam już bubble armor i za pare minut bede miał taką zieloną bandanę. Zapraszam do walki :)
|
Hegemmona tez pokonalem... ale Ciebie Youri nie dalem rady :( Nie mam zadnej oslony. Mam tylko shotguna... ;/
|
pokonałeś bo ja teraz zbieram dużo kasy ;)
A może zrobili byśmy jakąś grupkę? ja mogę założyć Crew, tylko wymyślmy jakąś nazwę.... wypisujcie swoje propozycje jeśli chcecie dołączyć ;) ja proponuje: Dune_Riders Funkmasters Equillibrium Street_soliders i wiele wiele innych... są jacyś chętni :berserk: Będziemy potęgą! |
ja tez chce
Master_killers
Dark_riders |
Gratz Gierka :p
Lol... dobra gierka zalozylem sobie konto wyzwalem jakies manego na pojedynek ledwo sie zaczela gra juz dostalem w ryj i loezalem :P (ale gra mi sie podoba plus dla ciebie) :P
|
nima
pomuzcie niemoge zarobic forsy :( Jak tam sie zarabia?
|
- You attacked Kajulec+26G 7XP
Hy hy a Youri zajme sie jak tlyko 6k zdobede kasy :) to jak kto się przyłancza do mojego gangu? "Mowcy_Umarlych" co wy na taka nazwe? :P |
No c00l gierka na te wieczory ;p
co do nazwy jakiejs bandy, wolalbym cos polskiego... Mafia Pruszkowska albo Polscy_Mafiozi chyba ze juz istnieja.... ;p |
Jaaaaaaaa!!!
Skont moge forse zdobyc?
|
@re:up
forse masz z walki z innymi, najlepiej z jakimis mocnymi ktorzy zadnej broni zalozonej nie maja ;p @Hegemmon i jak, wybrałes już nazwę gildii ? Bo jestem chetny by sie przyłączyć i nawet nową nazwę mam ;) __________ Polish Tibia Mafiozo ;D |
a co powiecie na
"Mowcy_Umarlych" ?? tzn Mówcy Umarłych ;) |
hmmm.... mi jakos nie pasuje ta nazwa "Mowcy Umarlych" bo jakies takie nie takie... ale wiesz, wolalbym sie juz przylaczyc do kogos ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |