Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   NOVA-retired? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95867)

Gadziu 26-09-2006 20:28

a mi już nikt nie powie :<<<<<<

Dranitek 26-09-2006 21:44

Słabi jestescie...
Niby Dadi taki kozak ma 120+lvl a nie wie nawet tego co jest oczywiste dla kazdego grajocego na novj poczas ostatniego miesioca...
wogole zal mi was-.-
:D

Blood Romeragura 26-09-2006 22:08

@up

dobrze ze sie o nas tak martwisz
btw. podnieciłeś sie że jeżdża po tobie na forum ?? chyba ci wlasnie o to chodzilo

dreggi 26-09-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dranitek (Post 1000876)
Niestety smutna informacja dla graczy swiata Nova (a moze i dobra dla tych co nie lubio h lvlow)wiekszosc graczy z czolowki na novej oglosilo swojo rezygnacje z gry.

i dzięki temu łatwiej bedzie się wybic i nie będzie takiego PA (np. na hydrach).

Cytuj:

HOG panowal na servie to ustalal zasade "no peka".
bardzo ciekawe... no PK powiadasz było? Za to było masowe PA...

Cytuj:

Novą czeka taki los jak lunare?Jak nie ktorzy wiedzo na lunarze panuje gildia Liches of Archinare.Ustala ona ceny na servie ktore so bardzo wysokie
I dobrze bo 45 K za DSM i 30K za BoHy to skanadl... Jak maja sie hunty opłacac?
Cytuj:

Czy teraz bedziemy placic za bohy 50k?czy bedziemy musieli sluchac na kazdym kroku nowej panujocej gildi?
Mam nadzieje że conajmniej tyle...
Cytuj:

tak nie moze byc:(:( h lvle nie ochodzcie :)
no comment blx...

gryniex 09-11-2006 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dranitek (Post 1005425)
Słabi jestescie...
Niby Dadi taki kozak ma 120+lvl a nie wie nawet tego co jest oczywiste dla kazdego grajocego na novj poczas ostatniego miesioca...
wogole zal mi was-.-
:D

żal mi Twojego żal ;)
~ otwórz czasem słownik ortograficzny
~ oraz pozostałe inne słowniki w celach lepszej komunikacji , nie tylko ze zwierzętami ale i rasa ludzką.
~ idź z tąd :) bo Twoje informacje nie mają nic wspólnego z rzeczywistością na serverze NOVA.
~ _/

Amirez 09-11-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dranitek (Post 1002650)
No raczej ze gralem jak bys noobku nie wiedzial to na lunarze byla wojna ktoro Loa wygralo i teraz kase sempi od wszystkich przegrnaych.Dokladnie to kazdy gracz tamtej przegranej gilldi (nie pamietam jak sie nazywala) placi po 200k vice liderzy po 1kk a lider 1.5kk (oddal swoj domek na edron) i to cala prawda 75% tamtej gildi zaplacilo juz kase reszta siedzi w depo i kisi kapuste xD

Chyba wszedzie tak jest ze przegrany placi za war <lol> z kosmosu sie urwales czy w domu masz za zimno o.0 -.-

Dadi 10-11-2006 09:49

hihihihihihihi :p

Ri'Pablo 10-11-2006 10:00

Odejście tych ludzi raczej wam nie zaszkodzi... Jeżeli jest tak jak mówisz i cała masa wysokich lvli odchodzi, to może to mieć pozytywne skutki...

XIII 10-11-2006 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gryniex (Post 1070957)
~ idź z tąd :)

HEHEHE.

Why ten temat jeszcze istnieje ?

fire megidox 18-01-2007 09:12

Mam takie pytanie czy na novej jest dużo Pa oraz jak wyglądają ceny na tym serwie ponieważ zastanawiam się czy nie założyć chara na tym servie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58.