![]() |
Cóz mi to się akurat jedno w AB nie podoba.. w większości światów jest to miasto Polaków ale trza zauważyć że to jest miasto nie wielkie i nie ma się co chwalić, że Polacy trzęsą AB na wszystkich światach.. A gdyby tak gdzieś Polacy zdobyli Thais albo Carlin??
|
Chcesz się dostać do Ab'dendriel? Zdradzę ci sekret ;) wejdź na
http://www.tibia.pl/images/mapy/pozo...big_new.gf.gif Ta mapa jest w takiej samej skali jak mini-mapka w grze przy max. oddaleniu. Jak jeszcze masz wątpliwości to jesteś LOLem :D |
no i kto mu odpowiedział? NIKT!tylko o mapach i mapach i tak sam chciałbym się dowiedzieć jak się dostać do Ab
|
Yo
Cytuj:
2)Idziesz max w prawo i do góry i powinno być wyjście z Carlin 3)Idź do góry będzie znak przeczytaj ten po prawej (pisze coś do AB) 4)Od znaku idź ciągle w prawo aż znajdziesz bramę. Wejdź tam poproś od kogoś o machete i ciachaj sobie drogę do teleportu |
1)jestem na rooku
2) 3) 4)nie wiem bo nie jestem w carlin |
czy to tak trudno zerknac na mape
poszukac carlin, ab i popatrzyc jak trzeba isc ? |
Ja bym Trimere nie polecił ponieważ to serwer USA.
I sa tam lagi czyli cięcia gry.Najlepsze dla ludzi mieszkających w Polsce są serwery Niemieckie. Ja gram na Isarze i nie narzekam. |
Tylko ab to jak warszawa tylko ze w tibi sami polacy szczegulnie na Novie na 10 osub ze 7 jest polakami.....
A kazadrón nie polecam chyba ze masz dobrom pamienc do korytarzy :/ |
Cytuj:
Mowil to rodowity krasnal ktory kaz zna jak wlasna kieszen:) |
I jest masa w kazodronie bo idziesz na dwarfy masz dużo lootu na gurze masz sklep loot sprzedajesz i znowu na dół itd.
|
Carlin RULEZZZZZZZ
cARLIN JEST THE BEST MIESZKAM OD PARU DNI A WOGLE TO CO ZROBIC Z NAPISEM NO SERVER RUNNING ON HOST?? PROBOWAŁAM RESETOWAC KOMPA ;)
|
to zresetuj jeszcze raz a tak a propos to jestem w carlin (patrz podpis) tam mi jest najlepiej jak narazie (nie licząc próby morderstwa :D nic nie zrobiłem przyrzekam)ogólnie carlin the best
|
eee tam
carli i thais jest spox ja np. gadalem z glownymi pk w tych miastach i powiedzieli ze nie beda mnie zabijac i nie zabijali a dzisiaj mi sie nudzilo to w calym miescie zaczelem sie bawic z 2 kolesiami w PK pol miasta sie palilo a z nami byl crazy dwarf knight lvl 70 + i z sd nawalal :]
|
Do a'B jesli kcesz sie wprowadzic musisz przejsc przez labirynt... Zabierz ze soba maczete przyda sie przyscinaniu krzakow... A potem tylko wejsc w taka kule... :P :]
|
Thais rulezz Najlepsze miasto, ponieważ:
-najwięcej high lvl, a z tym sie wiarze wielkie widowisko (rozróby) -największe miasto poprostu stolica Tibii -jak wychodzisz z Rooka to expisz na trolle i orci- roty orci warriory i scorpio- cycki i slimy- BH- dragi-potem gdzieś indziej :P:P |
Nie wiem do którego miasta iść
Nie wiem do którego miasta iść. Pomocy! Prosze pourzcie! :(
|
Venore duzo miejsc do expienia na poczatek i na koniec ;] a takto to fajne jest ab tam mozna poexpic na wyzszych lvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |