![]() |
@Autor
Co do gsa nie jestem pewien, ale na pewno nie gdy są poisony wokół niego, nie raz jak powiedzmy zapomniałem kontrolowac ilosc poisków i gs do mnie podszedł to hity 200+ wchodziły pod rząd. |
Tak, wiem o tym; już poprawiłem.
Może ktoś z tych którym hity przetestowałem wypowiedzieli się jak to sie ma do rl...? ;/ |
Pal
38 lvl skils 72/52 c helmet,b robe,scarf,p legs,boh jagbyscie mogli obliczyc ;p |
Nie, już nie. Teraz czekam na wypowiedzi osób którym liczyłem hity; ocene formuły..
|
Dziś zweryfikuje wyliczenia na GSach. Powiedz mi jeszcze, czy mam atakować go czy nie, mieć defensive/ofensive?
|
Hmm... I tu problem, bo ja obliczenia wykonywałem dla Balanced Fighting, więc musiałbyś atakować potwora, także uważaj by go nie zabić za szybko (postać która nie atakuje jest automatycznie w trybie fulldef).. postaraj się też, żeby broń miała mniej defa niż tarcza.
|
Tylko sie nie śmiać xD
Lwl 8, skile 40 sword 40 shielding eq= noble armor (11) p legs (7) steel helmet (6) boots(1) Scarf(1) Guardian Shield (30 def) fs (35 atak 20 def) :Crusader: |
Nie chciałbym się naprzykrzać... ale sprawdził ktoś?:/
|
Coz, ja moge tyle powiedziec ze jak gram na tych skillach od jakiegos pol roku, to najwiekszy hit jaki mi wszedl to 175 na FA (beholder) i 192 na DL (witch). Ciezko mi stwierdzic jak to ma sie do FA-243 i DL-300, bo to chyba zalezy od defa potwora.
Moglbys mi podac walke moja z dragiem? Najlepiej bym walczyl DL |
Aby best hit wszedł nie wystarczy, że twój dmg będzie wysoki. Przy każdym ataku potwór losuje swój shielding; musi on wypaść jak najniżej (zero plz?)
Załóżmy, że shielding potwora wynosi [0...100] a twój atak [0..200] ... Szansa wynosi 1 do 20000 że zadasz perfect hit ... to troche mało, nieuważasz? |
ja tez chcem...
25 knight skille 60/60 eq bs, dragon shield,p arm,legi,scarf i steel helm |
Obiecany Giant Spider (balanced fighting, musiałem go uhać :D)
Kod:
19:35 You lose 129 hitpoints due to an attack by a giant spider. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |