Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Szukamy nieznanych tytułów! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96218)

Pawcioo 26-09-2006 18:24

Speed Up

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1004488)
Nie, to raczej nie to. Takie jakies podobne chyba tylko,.

@dobra, nie wazne - jednak to:)

@2: nah, jednak nie to... czekam na dalsze objawienia

To jest ta piosenka xP
Matek wystarczy sie wsluchać...
Twoja wersja jest z śpiewającymi laskami ;p

Ta mp3 co podałeś ma poprostu zwolnione tempo ...

Str4t0s 26-09-2006 19:00

http://rapidshare.de/files/34531756/huoyuanjia.mp3 nie wiem co to jest a mi sie podoba.To byla muzyczka na jednym z serwerow CS przy ladowaniu
Cytuj:

Poszukuję pwnej starej gry. Była to bijatyka, z lat 90. Pamiętam, że walczyły tam roboty w klatkach (jak w wrestlingu)
One Must Fall 2097.Na pewno

]v[ichal 26-09-2006 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marixon (Post 1004454)

Zaczynamy! Ja pierwszy:

Szukam tytułu filmu animowanego o dinozaurach, żyjących we współczesnym świecie. Mieli oni cechy ludzkie, poruszali się na dwóch nogach. Byli ubrani, ale nie pamietam w co; kojarzę, że mieli buty. Było ich bodajże pięciu, mówili ludzkim głosem i latali na jakichś skuterach (skutery były cztery, bo jeden z tych dinozaurów był pterodaktylem, archeopteryksem, czy czymś w podobie, więc potrafił latać; był on koloru czerwonego). Inny z tych dino był zielony i miał na plecach takie trójkątne łuski (czy jak to się tam fachowo nazywa) i pamietam, że miał na imię Stego (więc chyba był stegozaurem, o ile istnieje taki gatunek). Jeszcze kojarzę niebieskiego triceratopsa (niestety nie z imienia). Wszyscy lubili ostre jedzenie, a w szczególności sos salsę. Z tego co pamiętam, film leciał 6-8 lat temu na Polsacie albo TVN-ie (bądź na ówczesnym RTL 7).

T-Rex(??)

i moje:

Szukam tytulu piosenki, która mam w telefonie opisana jako MV[1] :o w formacie dzwonka MIDI - tutaj do niej link
http://download.**************/17EE51B157C3C2E4

Jesli ktos zna tytul to bylbym zobowiazany. Aha. pod gwiazdki wpiscie y o u s e n d i t . c o m ;) Bez spacji ;)

joey 26-09-2006 19:48

AUTOR: Ta bajka to leciała na rtl 7? Może to były "Niebezpieczne Dinozaury"

Marixon 26-09-2006 19:59

@]v[ichal:

Nie.

@joey:

Tak, to na pewno jest to ;) . Teraz kojarzę :) .

@czuk85:

Tu niestety nie miałeś racji, choć na początku tak myślałem :p . Ale dzięki, że chciałeś mi pomóc ;) .

@topic:

Kto jest za przyklejeniem?

@down:

"Ten post" tzn. który? Mój, w którym w tej chwili pisze, czy ten poniższy, czyli twój? I o usunięciu konkretnie których postów mówisz?

Jeszcze zaznaczę, że uważam, że nie powinno się usuwać postów które już spełniły swoją rolę w tym temacie, bo zawsze mogą one pomóc komuś innemu.

Pramus 26-09-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marixon (Post 1005166)
@joey:

Tak, to na pewno jest to ;) . Teraz kojarzę :) .

@czuk85:

Tu niestety nie miałeś racji, choć na początku tak myślałem :p . Ale dzięki, że zechciałeś mi pomóc ;) .

@]v[ichal:

Nie.
@topic:

Kto jest za przyklejeniem?

Ja! Tylko przydaloby sie usuniecie tych offtopicowych postow (ten post tez :D)

Co jest... Kto wie o jaka piosenke mi chodzilo? ;/

@UP
Mowilem o moim poscie, ale twoj tez sie do takich zalicza. Mam pomysl... Jak ktos kto zadal pytanie i otrzymal na nie odpowiedz, niech napisze czerwono czcionka "ZNALEZIONE" czy cos w tym stylu.

Yoh Asakura 26-09-2006 20:17

Nie śmiać się, ale szukam starej bajki o piratach. Nie pamiętam o niej zbyt wiele, tylko pare imion i wiem, że w tytule było coś z czarną wodą. A imiona bohaterów (nie wszystkich) to: Ajos, Tula (w każdym razie coś w tym stylu).
@Down:
Yeah, pamiętam. Piraci z Mrocznych Wód. Thanks, homie ;p

Duke Dran 26-09-2006 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1005202)
Nie śmiać się, ale szukam starej bajki o piratach. Nie pamiętam o niej zbyt wiele, tylko pare imion i wiem, że w tytule było coś z czarną wodą. A imiona bohaterów (nie wszystkich) to: Ajos, Tula (w każdym razie coś w tym stylu).

Ta bajka to - Pirates of Dark water - btw na youtube masz jakieś odcinki, nie wiem czy wszystkie ale jakieś są (po ang ofkorz) jak wiesz jak ściągnąć to masz co chciałeś.

Btw. ehusheusheushueshues

Piróg(Wymiatacz Techno) 29-09-2006 19:48

Temat mi się bardzo podoba!
Można go przykleić!

Szukam na internecie reklamy media marktu gdy wchodzi pan do samochodu z zakupami i mówi do żony Jedź, no jedź, no jedź żesz!
Myśle że ludzie którzy ją oglądali wiedzą o co mi chodzi. Natomiast ja szukam tego filmu na internecie! ale niemogę znależć. Ma ktoś może link do tego filmu lub film na komputerze. Z góry dziękuje. Pozdrawiam!

- Prodigy - 29-09-2006 21:34

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad tytułem piosenki z tego filmiku, pokazującego tricki z piłką, wykonywane przez Soufiane Touzani'ego. Wydaje mi się, że kiedyś jużto słyszałem, ale wogóle nie kojarzę tytułu... czy ktoś to poznaje...?

Cytuj:

poszukuje teledysku hip-hopowego ; jada 3 gosciowki(ktore rapuja) ubrane na nastolatki, jada samochodem bez dachu, ok 5km/h(bardzo powoli), obok nich jest szkola, a wokol przejezdzajacego samochodu tlum ludzi(nastolatkow).
Czy chodzi Ci o Gwen Stefani - Hollaback girl ?

Piróg(Wymiatacz Techno) 29-09-2006 22:30

Piszę drugi raz bo mam prośbe!
Przed chwilą skończyłem oglądać Shreka!
I był taki moment gdy shrek uslyszal w nocy co mowi fiona!
Nastepnego dnia! przyjechał książe na koniu i zabral fione!
Następnie pzrez dluższy czas leciała piosenka!
I niewiem jak się nazywała!
A szła jakoś tak!
Alelujaa!, Aleluja! Alelujaaa!
Ci co oglądali pewnie wiedzą o co mi chodzi:)
Bardzo bym prosił o podanie tytułu
Z góry bardzo dziękuje!
Pozdrawiam!

Cebix 29-09-2006 23:44

Smash Mouth - I'mA Believer

oWn3d 30-09-2006 05:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piróg(Wymiatacz Techno) (Post 1009758)
Piszę drugi raz bo mam prośbe!
Przed chwilą skończyłem oglądać Shreka!
I był taki moment gdy shrek uslyszal w nocy co mowi fiona!
Nastepnego dnia! przyjechał książe na koniu i zabral fione!
Następnie pzrez dluższy czas leciała piosenka!
I niewiem jak się nazywała!
A szła jakoś tak!
Alelujaa!, Aleluja! Alelujaaa!
Ci co oglądali pewnie wiedzą o co mi chodzi:)
Bardzo bym prosił o podanie tytułu
Z góry bardzo dziękuje!
Pozdrawiam!

John Cale - Hallelujah to wersja z filmu, oryginał był wykonywany przez Leonarda Cohena. Od siebie dodam, że ten utwór najlepiej wykonuje Rufus Wainwright (jego wersja znajduje się na oficjalnym soundtracku ze Shreka).
"Smash Mouth - I'mA Believer" to inna piosnka!

Piróg(Wymiatacz Techno) 30-09-2006 08:53

Niewiem jak ci mam dziękować!
Wielkie dzięki oWn3d!

Cebix 30-09-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oWn3d (Post 1009955)
John Cale - Hallelujah to wersja z filmu, oryginał był wykonywany przez Leonarda Cohena. Od siebie dodam, że ten utwór najlepiej wykonuje Rufus Wainwright (jego wersja znajduje się na oficjalnym soundtracku ze Shreka).
"Smash Mouth - I'mA Believer" to inna piosnka!

Rzeczywiście pomyliłem się co do momentu, to jest ta, co leci już na samym końcu, sorry. Pozdro.

Knight Simon Dark lord 05-10-2006 16:52

szukam piosenki która jest na początku http://www.smog.pl/wideo/1739/to_niewiarygodne/tego filmiku za pomoc z góry dziękuje jeszcze szukam tego co jest pod koniec tego filmiku tej piosenki co śpiewają "on the best" czy coś w tym stylu z góry dziękuje

Piróg(Wymiatacz Techno) 05-10-2006 20:15

Co do filmiku wyżej:P
Nieznam tutólow i niemoge ci pomóc :)
Ale ja szukam tutułu piosenki w środku filmiku:D hehe
mam nadzieje że mi pomożecie
z góry wielkie dzieki!

Knight Simon Dark lord 05-10-2006 21:13

w środku filmiku jest piosenka zespołu P.O.D "Alive"

shadow1230 05-10-2006 21:19

Szukam piosenki z filmu "Fantastyczna 4", kiedy Johny Storm zjeżdża na snowboardzie. Z góry thx.

Scream 05-10-2006 21:33

co to za utwor w tym filmiku http://www.maxior.pl/?p=index&id=35254&8

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55.