![]() |
8o Film nawed fajny tylko ze koles to łdany lolek zamias ustawic sobie uh i manasy na hotkeys i nie padł by tak latwo a zreszto czemu nikt demonów nie bij.Ogulnie film nawed dobry ale koles troche bezmyslnie zrobil :) ;)
|
Może być.
Film nawed fajny tylko ze koles to łdany lolek zamias ustawic sobie uh i manasy na hotkeys i nie padł by tak latwo a zreszto czemu nikt demonów nie bij.Ogulnie film nawed dobry ale koles troche bezmyslnie zrobil 8o :) ;)
|
Cytuj:
|
Może być.
Koles troche lolowaty bo zamiast ustawic soebie uh i manasy na hotkeys to on sie uchal rżcznie zamiast tylko hotkeys wciskac>wiec zachowal sie jak lol.:) ;) 8o
|
Ja jestem ciekaw czy ci co tutaj tak cwaniakują dalej byliby tacy hop i hej gdyby waliło ich 6 demków i ryzykowali by deda. Ciekawe czy dalej byscie się tak wymądrzali -.-
|
Cytuj:
|
Hahahaha Marjola ziomek ;)
Moj prot i kumpel na Azurze :] |
Cytuj:
|
"Czemu nie robili na hotkejach?"
Ponieważ Hotkeye smierdzą ! Dobrze zrobili, że nie robili go na hotkeyach. To mi się podoba. |
Cytuj:
pochlastam cie twoimi slowami po twoim pysku:P 17/09/06 dolaczony wiec masz zapewne 8lv albo jeszcze na rooku jestes 1 charem i nie gadac ze co z tego kiedy dolaczyl skoro jak ktos ma postac 100lv to na pewno nie dolaczylby 10 dni temu na tibia.pl........ |
Cytuj:
1) Zrobiles 100~ lvl i gdy Ci sie nie uda to stracisz 1-2 lvl'e 2)Pokonasz te 2 demce (jak powszechnie wiadomo Demy to lajzy :P) i masz Sov'a,SCA, DA albo present 3)I wez sie uhaj nawet z hotekey'ami Dobra a co do filmu to zescie mnie rozwalili X.X. No rozumiem jakbym mial Anni wykonywac to mialbym bota (xD) ale bym sie tym nie chwalil nawet potym jak tam ktos powiedzial: Ej no film juz leci -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21. |