![]() |
Energy strike (exori vis) jest od 12 lvl, a nie 11 tak jak tam pisze :)
|
oO
Cytuj:
Btw. Już poprawiłem.Dzieki B) |
Cytuj:
|
Ładny poradnik. Ogólnie mi się podoba, poza tym widać, że się napracowałeś ;) . Jestem za przeniesieniem!
|
Cytuj:
Dzięki. Też jestem za przeniesieniem ;) |
Widzę, że poradnik powoli się rozwija. Popracuj jeszcze, a zrobisz jeden z lepszych artykułów.
|
:o
@up
Dzięki. Wczoraj dodałem o Dragon Lair. Popracuję nad kolejnymi sprawami ;) |
Cytuj:
40 mlvl na 30 lvlu ? chyba że stoisz często pod depo robiąc uhy , a robiąc je podczas expienia do 30 lvla osiągasz jakiś 35 mlvl 50 mlvl na 40 lvlu - no nieźle... moja koleżanka często stoi pod depo i robi uhy ma teraz 42 lvl i ~48 mlvl... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Chyba tyle... |
Zapomniałem dodać: poradnik rozbudowany i ogólnie jest spoko :)
|
:o
@up
Oops pomyłka-thx. A co do mlv to napisałem,że jest to kontrowersyjna sprawa. Druid żeby zarobić na manaski itp. muszą dużo Uhó robic to ten mlv skacze nie tak wolno ;) A co do behemota to wolałem to napisać bo by było: "ZAPOMNIALEŻ O BEHE. GÓWNIANY PORADNIK!!!!!!!!!!11111". ;) Dzięki za słowa uznania ;) |
"+" Dla Ciebie =]
|
Dodałem trochę mapek, spis treści i kosmetyczne poprawki. :)
<odswieżam temat ;)> |
Widzę,że poradnik się rozwija. Oby tak dalej!
|
Dodałem SSa z hydrą i krótkim opisem hunta.
|
Widzę jeszcze kolorki przy rodach. Teraz to już musi przejść ;)
|
Przenieść :D
Moimskromnym zdaniem, to jest bardzo dobry poradnik ;)
jestem za przeniesieniem :] |
Cytuj:
Poradnik w sumie dobry, jestem za przeniesieniem poradnika. :) |
1. Do punktu 4a-wyliczanka(-)
1a.-Mlv/skille/eq na dany lv-kompletne pudło. Na każdym świecie jest inaczej, tak jak każdy inaczej gra. Zawartość takich tabelek zawsze będzie się mijać z rzeczywistością. A nie uśrednisz wszystkich graczy, bo nie masz takich danych. 2. Nadmierna liczba emotek(-) 3. Zdjęcia/mapy kiepskiej jakości(na odwal się) (-) 4. Czary-kopiowanie informacji zawartych nas stornie(-) 4a.Czyż nie lepiej podać linka do profilu czaru, a tutaj skupić się na praktycznym zastosowaniu? Nie w kilku słowach ale raczej kilku zdaniach. To samo tyczy się rodów. Cztery minusy, żadnych plusów. Oj, cienko przędzie ten poradnik. Postaraj się bardziej. Popraw to co wypisałem, rozbuduj sekcie huntów i się pomyśli. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A gdzie ocena dalszych punktów? Grrr... Czuję się niedoceniony ;) |
8o wpadłem na myśl ;] powiązana z poradnikiem i czymś dla druta
:cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |