![]() |
re:up
dlaczego takich debili jak ty nie banuja? gz +1posta.. n/c Btw. tez tak mam i jest to lekko mowiac, wkurzajace.. i to nie ruscy, to ukraincy/bialorusini --" grasz w gre, slysysz dzwiek itd. i tu nagle ktos zaczyna ci przieprzyc cos, niby slychac dzwiek w grze ale jest to wkurzajace, na szczescie jest specjalny program zmieniajacy fale dzwiekowe jakie odbiera twoj komp, pozniej dam link. |
LOL, imo śmieszne to, ciekawe po ilu dniach bym skonczyl sie smiac i zacząl płakac, gdyby mi sie cos takiego przytrafilo ; p
|
To teraz kup sobie mikrofon i wywolaj III wojne swiatowa... ;)
|
Blaszak po poziomie twojej wypowiedzi wnioskuje ze masz 10-12 lat i nie potrafisz sie smiac i pomysl zanim cos na piszesz i jak kogos obrazasz to z klasa bo jedyne słowa w twoim slowniku to k***a, debil i inne prostackie wyzwiska
|
Tak tu czytam ile tych przypadków jest i mam zonka. Myślałem, że mam jakieś wyjątkowe głośniki a tu dupa...
|
Haha, niby to uciążliwe, ale swoją drogą śmieszna musi być mina osoby, która na noc zapomniała wyłączyć głośników i budzi ją głos rosyjskiego spikera xD
|
Ja mam podobnie, ale móia tak cicho, że nie mozna zrozumieć słów. taki bełkto cichutki co byle co go zagłusza.
O zgrooz jak założe słcuhawki to też to słysze :P Ale tylko jak podłaczone wsio do kompa |
Cytuj:
TopiC: Teraz można powiedzieć że ten cały temat to jeden wielki LoL! |
O KUR... to to...
Bo mi sie przypomnialo, ze jak bylem maly grajac w Heroes II, czy III nagle zaczelem slyszec "szatanskie" glosy, ktore nijak mialy sie do gry. Natychmiast wylaczylem glosniki i kompa na ostro, jeszcze kilka dni sie balem, a w Hirołsy nie gralem chyba z miesiac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43. |