![]() |
Cytuj:
fuj czerwone! ty to sie nie znasz. najlepsze sa zolte i brazowe. [/spam] jesli chodzi o walke two hand vs one hand to zawsze bedzie podzial na lubiacych walke jednym badz drugim rodzajem broni. - walka gsem/dlem - wieksze hity zadajesz, przez co potwor szybciej pada, ale najprawdopodobniej bedziesz zuzywal wiecej uhow/mfow. skoro szybciej pada to wystepuje zjawisko szybszego expa oraz zmniejszenie obrazen - wieksze hity, ale za to potwor ma mniej czasu zeby je zadawac. wymagane przyzwoite skille -bs/f-axe - zadajesz mniejsze hity, bijesz potwora dluzej, przez co bedziesz dostawal mniejsze hity w wiekszej ilosci. idzie mniej uhow/mfow, ale dostajesz tez mniej expa. podsumowanie: two hand - wieksze hity zadajesz, wieksze hity dostajesz, ale przez ktorki okres one hand - mniejsze hity zadajesz, mniejsze hity otrzymujesz, ale przez dluzszy okres generalnie guard guardowi nie rowny. to samo sie tyczy innych potworow. raz sa potulne jak baranki, a raz napieprzaja jak dzikie swinie |
Na guarda najlepiej BS i dobrą tarcze>;)
|
Idz lepiej na elfy zrobisz 2 razy więcej expa przy 2 razy mniejszym koszcie.
No ale jak chcesz te guardy to gs.Guardy to nie potworki dla knighta, najlepiej je bić na dystans. |
Guardy
Koolega wyzej ma racej lepsze lefy choc z guardow lepszy loot :)
guardy sa dla palkow i sorkerow i druidow ale nie zgadzam sie z jedenym na guadry najlepszy jest bsi shield walisz je powoli na tarczy i mieczu. ssam za swoich czasow expilem na guadrach z dragon lance i co takie hity walily ze szok:baby: |
Cytuj:
W zupelnosci sie z toba zgadzam :] :spam: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak Poh....Cyce+Slimy+Dragi 40k exp/h z sca...z zarobkiem i nie nudnym expem ;) a co do guardow to nie expilem dlugo bo zrezygnowalem dosc szybko po tym co zobaczylem jak z sca i shieldem dostaje :p |
ja na guardach expie z tarczą,
całkiem ładnie to idzie:), zawsze full atk... |
Cytuj:
|
A ja mam pytanie może niezbyt związane z temnatem ale nie ma sensu zakładac nowego - czy ze skillami 70/70 mogę expić na poziomie soldy+guardy i jakiej broni używac i ile średnio uh tam schodzi
|
Cytuj:
|
Ile razy ma być powtarzane, że podpis nie ma przekraczać 20KB? Lol.
Sorry za offtop, ale po prostu nie mogę :| |
Jak ja moim najtem poszłem na guardy to szubciej wróciłem niż szłem. Z dragon lance przy skillach po 82 + axe ring na 43 lvlu szedł mi uh na 3 guardy...O wiele lepiej jest ma ghostlandzie za dsem, mintalwin albo jak juz bylo mówione na elf fortress, a dla pacc polecam żółwie albo scaraby, baaaaardzo opłacalne.
|
guard nieoplacalny dla knighta powiedzcie to komus kto na nich siedzi to ze majac 600 hp na guardy lecisz nie znaczy ze knight 80 lev ma tam lipe .
pozatym exp na guardach jest nieoplacalny dla noob knighta który niewie gdzie i jak chodzic bo jak wie o co chodzi to niema szans zeby mu sie nie zwrócilo z DUZYM PLUSEM. a co do hunta to mimo wszystko radze sie wukosztowac i sov lub sca kupic , |
co do sov/sca to kasil ma racje. co do oplacalnosci- 70 ek ze skilami ~85/85, pozyczonym sovem jechal dziennie 1,5 lvla. na kase nie narzekal. ewentualne zastrzezenie to takie ze exp zajebiscie nudny- znal na pamiec ponad 1 Gb muzy, a potem ze 2 miechy nie mogl nawet na guarda spojrzec.
gs/bs? jak to ktos wyzej wspomnial zalezy jak chcesz bic- szybko czy dlugo |
Guardy robią się opłacalne od skillów 80/80, ja mając 81/80 spokojnie na nich expie i bardzo dobrze mi sie to zwraca, średnio walka z dwoma guardami na raz kosztuje mnie około 40 hp czasem mniej.
Aha i 'zawsze' bs, gs sprawia że leją naprawde bolesnie. |
BS czy GS na Dwarf Guardy:>
Mam taka sprawe... Mam 47 knighta skile 76/75 eq: aol dsm steel boots/boh rh bs/gs mms:cup: c legs... i nie wiem z czym chodzic na gaurdy.... :p
Czekam na wasze opinie...8o |
Cytuj:
|
Wes BS'a i Tarcze na balancie lataj, bo nawet jakbys Gs'em latal to i tak expa nie nabijesz wiecej niz tyle i jest na 1/h, wiec juz lepiej isc z Tarcza i mniej tracisz,..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |