Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia Char Info - moj maly programik (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96350)

Yoh Asakura 29-09-2006 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi (Post 1008761)
a po co nam potrzebna tibia? mamy przeciez bierki!
i wogole po co wc? mamy przeciez nature -.-
Niektorzy robia programy, aby pomoc innym, nie obchodzi mnie to ze masz dobrego kompa, szczerze mowiac mam to gdzies, jesli ktos ma slabego neta i kompa, to czy nie lepiej mu looknac tym programem dane? Po co wykorzystywac niepotrzebnie pamiec na przegladarke jak mozna szybko otworzyc to samo programem?
Ps.
Uzywam tego programu, i jestem z niego zadowolony. Czyli ze jestem leniwy albo egoistyczny, bo ten program jest bezuzyteczny i robi za kolejny nie wazny bajer? That sux! Uzywam i robie co chce.
Houston end of transimission

Czy ja mówiłem, że mam super zajebistego kompa ? NIE. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ja
A jak mój komp NIE jest słaby ?

A poza tym to takich programów na forum (afair) było już kilka i wszystkie "zdechły". Więc jaki jest sens wskrzeszania czegoś co się nie sprawdziło ?
@Down:
Yeah, jestem najlepszy i wszyscy z utęsknieniem wyczekują moich komentarzy.

Zupka_Chinska 29-09-2006 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Więc jaki jest sens wskrzeszania czegoś co się nie sprawdziło ?

Po co ? Po to, żeby zobaczyć takie komentarze jak Twoje...

@ Topic: Fajny programik.

Kolidos 29-09-2006 20:50

W jakim języku napisałeś ten program?

Wrotek 29-09-2006 21:26

Kolidos: Delphi

Cytuj:

A poza tym to takich programów na forum (afair) było już kilka i wszystkie "zdechły". Więc jaki jest sens wskrzeszania czegoś co się nie sprawdziło ?
Sorry ale ja tego forum nie sledze. Pomyslalem ze by sie przydal taki progs wiec go napisalem, a skoro juz tak zrobilem to chcialem sie tym podzielic i jestem szczesliwy jesli chociaż jedna osoba jest zadowolona z tego programu i ze sie na cos przydalem.

elmo_us 30-09-2006 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrotek (Post 1009622)
Sorry ale ja tego forum nie sledze. Pomyslalem ze by sie przydal taki progs wiec go napisalem, a skoro juz tak zrobilem to chcialem sie tym podzielic i jestem szczesliwy jesli chociaż jedna osoba jest zadowolona z tego programu i ze sie na cos przydalem.

Ty chyba nawet nie wiesz jakie masz szczescie, tutaj rzucisz link na forum to 5 pierwszych postow jest typu "KEYLOGERRR?ELEVNENONEONE!!" "CZY TEN LINK JEST PEWNY ELEVNEN ONEON!!@!!11'

A ty wrzucasz exe'ka i Cie ludzie nawet chwala;;]

Wrotek 30-09-2006 09:52

Cytuj:

Ty chyba nawet nie wiesz jakie masz szczescie, tutaj rzucisz link na forum to 5 pierwszych postow jest typu "KEYLOGERRR?ELEVNENONEONE!!" "CZY TEN LINK JEST PEWNY ELEVNEN ONEON!!@!!11'

A ty wrzucasz exe'ka i Cie ludzie nawet chwala;;]
Moze dlatego ze ten program nie jest az tak obiecujacy? :) Nie jest to zaden super bot ani nic podobnego, pozatym kazdy se moze sprawdzic ze jest czysty ;)

Edit:
Mały update, gdy ktos zostal zabity przez playera, po kliknieciu na jego nazwe otworza sie jego statystyki. Poprawilem rowniez blad ktory wyswietlal czasem kod z tibia.com. Niedlugo zamieszcze poprawke błedu ktory wyswietla kod z tibi.com gdy poda sie nie prawidlowy name

Zordonex 01-10-2006 14:22

Fajowy programik, maly ale bardzo przydatny. Sprawdzałem na malware scanie i nic nie wykryło :D

Celoz 01-10-2006 14:36

nie lepiej używać firefoxa i zainstalować odpowiednią wtyczkę?
Ale gratuluję, może komuś się przyda...

Uther92 01-10-2006 14:38

Bardzo fajny program a jak mi sei uda to może dam raport o bezpieczeństwie z firmy Arcabit.

Wrotek 12-11-2006 13:22

chwile puźniej...
bump :D

Valas Hune 13-11-2006 00:22

Mimo, że wystarczy faktycznie tylko wejść na tibia.com i sprawdzić, to i tak uważam, że jest użyteczny. Poręczny i w ogóle xd Mi się w każdym razie przyda, podziękowania dla twórcy.

Karoleer 13-11-2006 18:03

Bardzo przydatny,sprawdzanie przegladarka zajmowalo mi wiecej czasu-podziekowania dla tworcy ; )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24.