![]() |
Cytuj:
|
Nie muszę myśleć ...
Wystarczy, że wiem swoje... |
Cytuj:
HAHAHAHAHA , Corso dupowlaz , przestal wlazic w dupe rizzli , to teraz wchodzi w dupe knajtosolowi HAHAHA ZAL.CORSO.PL |
Rzeczywiście fajowy programik. Ale Korobskura to sie zlożył na tym filmie hehe ; p
|
@Rev'ico
Dupowłaz to masz na drugie. Po prostu flustrowało mnie walczenie/pomaganie ludziom takim jak Ty, czyli frajerom. Jedynym asslickerem, którego znam to jesteś Ty, można to zobaczyć nawet na filmikach, jak liżesz dupę Jonnzowi lub Satamowi |
Cytuj:
tak czy siak ciekawe po co do mnie ostatnio dzwoniles ( ty lub twój inny owner ) " zapytac sie co slychac" 8o 8o niebede wiecej odpowiadac na twoje reposty bo po prostu WIELKI ZAl.CORSO.PL |
Zgadzam sie z Rev'ico :) A Blackd Proxy miazga, mozna sie pobawic xD
|
jak kupicie bota od knightsolo dostaniecie gratis taką klawiature z avataru kajna :p
|
Cytuj:
Nawet jesli rev'ico jest dupowlazlem to bynajmniej walczy z tymi noobami O! |
Cytuj:
no pewnie , ostatnio nawet podlizywalem sie takiemu 9 levelowi zeby mi dal backpack line i lopate !! O.o !!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D zabawne ...B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
jeszce mam resztki hajsu na wojne , narazie sobie dam rade lecz pozyjemy zobaczymy. B) B) |
Hmmm... filmik nawe fajny xD tylko miejsce mogli sobie wybrac lepsze wedlug mnie ;) a ma ktos link do tych walk z titani?
@edit a Ty noobowaty zauwzylem ze krytykujesz wszystko co sie pojawi na forum... doslownie wysztko xD |
pamietam niedawno maopilem ze liczba fragow nieoddaje tego kto wygrywa,a po tym filmie moze macie i wiecej frag ale ejstescie nikim w porownaniu z kH;]
|
Wiecie jaka piosenka najlepsza do tego filmiku? haha Can Can
Dexim-Can Can |
Cytuj:
|
lol
wojny nie toczy sie do rooka!! to nie jest ots tych postaci nie robi sie tydzien! te chary byly robione rok caly okragly rok! Szkoda by bylo zjechac z 150 lvl do 15 w 1 dzien ;/ a zreszta masz racje co do przepisywania sie z gildii do gildii moim zdaniem wszyscy ci co maja hunta od gipo powinni dojsc do lifestyle chodzi mi o to aby te 20 czy moze nawet wiecej osob doszlo w tedy byly by wieksze szanse bo w koncu ten hu*jowy bot (bothoodu) zwyciezy nad zwyklym pvp ls widzicie sami co on potrafi! a zreszta co do tych wojen do rooka nie estetycznie by to wygladalo 1935-2146 lol ? wojne zeby wygrac to przeciwnik musi sie poddac!
Pozdro! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Smutna prawda jest taka , ze kh to naprawde twardy orzech do zgryzienia XD |
Cytuj:
Jednak co postawy niektórych ludzi to masz racje ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |