Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   War 27 September! Berylia :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96443)

Szkut 29-09-2006 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1009570)
Poprostu Lifestyle jest owned ! Dużo osób jest retired. Jedyne co Lifestyle w ostatnim czasie potrafi zrobić to masslog , nic więcej. A na open battle dostają tak w dupę, że aż mi ich żal. Co do Rev'ica to pewnie wie jak Kh bot działa , bo ostatnio się fajnie złożył. Lifestyle nie może robić PA(odnośnie któregoś z komentarzy up), gdyż jak narazie LS nie wychodzi z pz.
Good luck

Hail Knighthood !!
FOR KING AND COUNTRY!!

// El Corso , fan of El Rev

I co ty myslisz ze *********** dostaniesz xD?

Corso 29-09-2006 21:19

Nie muszę myśleć ...
Wystarczy, że wiem swoje...

Rev'ico 29-09-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1009570)
Poprostu Lifestyle jest owned ! Dużo osób jest retired. Jedyne co Lifestyle w ostatnim czasie potrafi zrobić to masslog , nic więcej. A na open battle dostają tak w dupę, że aż mi ich żal. Co do Rev'ica to pewnie wie jak Kh bot działa , bo ostatnio się fajnie złożył. Lifestyle nie może robić PA(odnośnie któregoś z komentarzy up), gdyż jak narazie LS nie wychodzi z pz.
Good luck

Hail Knighthood !!
FOR KING AND COUNTRY!!

// El Corso , fan of El Rev

HAHAHAHAHA , Corso dupowlaz , przestal wlazic w dupe rizzli , to teraz wchodzi w dupe knajtosolowi
HAHAHA

ZAL.CORSO.PL

Lenrock 29-09-2006 21:21

Rzeczywiście fajowy programik. Ale Korobskura to sie zlożył na tym filmie hehe ; p

Corso 29-09-2006 21:25

@Rev'ico

Dupowłaz to masz na drugie. Po prostu flustrowało mnie walczenie/pomaganie ludziom takim jak Ty, czyli frajerom.

Jedynym asslickerem, którego znam to jesteś Ty, można to zobaczyć nawet na filmikach, jak liżesz dupę Jonnzowi lub Satamowi

Rev'ico 29-09-2006 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1009621)
@Rev'ico

Dupowłaz to masz na drugie. Po prostu flustrowało mnie walczenie/pomaganie ludziom takim jak Ty, czyli frajerom.

Jedynym asslickerem, którego znam to jesteś Ty, można to zobaczyć nawet na filmikach, jak liżesz dupę Jonnzowi lub Satamowi

"ok"
tak czy siak ciekawe po co do mnie ostatnio dzwoniles ( ty lub twój inny owner ) " zapytac sie co slychac" 8o 8o

niebede wiecej odpowiadac na twoje reposty bo po prostu WIELKI ZAl.CORSO.PL

Kajn 29-09-2006 22:09

Zgadzam sie z Rev'ico :) A Blackd Proxy miazga, mozna sie pobawic xD

Lenrock 29-09-2006 22:32

jak kupicie bota od knightsolo dostaniecie gratis taką klawiature z avataru kajna :p

Szkut 29-09-2006 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1009762)
jak kupicie bota od knightsolo dostaniecie gratis taką klawiature z avataru kajna :p

E wciagnij sie do kh to masz za free xd dobrze mowie?

Nawet jesli rev'ico jest dupowlazlem to bynajmniej walczy z tymi noobami O!

Rev'ico 30-09-2006 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1009806)
E wciagnij sie do kh to masz za free xd dobrze mowie?

Nawet jesli rev'ico jest dupowlazlem to bynajmniej walczy z tymi noobami O!

no pewnie , ostatnio nawet podlizywalem sie takiemu 9 levelowi zeby mi dal backpack line i lopate !! O.o !!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zabawne ...B)

Kajn 30-09-2006 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1010391)
no pewnie , ostatnio nawet podlizywalem sie takiemu 9 levelowi zeby mi dal backpack line i lopate !! O.o !!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zabawne ...B)

ostatnio cie w dp widzialem jak zebrales o bp uh od 60 lvla xD

Rev'ico 30-09-2006 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1010579)
ostatnio cie w dp widzialem jak zebrales o bp uh od 60 lvla xD

taa , pisalem to do qumpla xDDD

jeszce mam resztki hajsu na wojne , narazie sobie dam rade lecz pozyjemy zobaczymy. B) B)

Khalak 30-09-2006 20:26

Hmmm... filmik nawe fajny xD tylko miejsce mogli sobie wybrac lepsze wedlug mnie ;) a ma ktos link do tych walk z titani?
@edit
a Ty noobowaty zauwzylem ze krytykujesz wszystko co sie pojawi na forum... doslownie wysztko xD

notop 01-10-2006 00:05

pamietam niedawno maopilem ze liczba fragow nieoddaje tego kto wygrywa,a po tym filmie moze macie i wiecej frag ale ejstescie nikim w porownaniu z kH;]

Felux 01-10-2006 12:05

Wiecie jaka piosenka najlepsza do tego filmiku? haha Can Can

Dexim-Can Can

Mastermind Toothy 01-10-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1011562)
pamietam niedawno maopilem ze liczba fragow nieoddaje tego kto wygrywa,a po tym filmie moze macie i wiecej frag ale ejstescie nikim w porownaniu z kH;]

Było ich 2x więcej, a poza tym... LS z Blackd miało by duuużo więcej fragów.

Tathous123 02-10-2006 18:24

lol

wojny nie toczy sie do rooka!! to nie jest ots tych postaci nie robi sie tydzien! te chary byly robione rok caly okragly rok! Szkoda by bylo zjechac z 150 lvl do 15 w 1 dzien ;/ a zreszta masz racje co do przepisywania sie z gildii do gildii moim zdaniem wszyscy ci co maja hunta od gipo powinni dojsc do lifestyle chodzi mi o to aby te 20 czy moze nawet wiecej osob doszlo w tedy byly by wieksze szanse bo w koncu ten hu*jowy bot (bothoodu) zwyciezy nad zwyklym pvp ls widzicie sami co on potrafi! a zreszta co do tych wojen do rooka nie estetycznie by to wygladalo 1935-2146 lol ? wojne zeby wygrac to przeciwnik musi sie poddac!

Pozdro!

Frapper 02-10-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1014045)
Tak szczerze to wqrwia mnie postawa takich osób jak np. Pro'Prober ,który praktycznie nie robi nic oprócz przepisywania się z jednej gildi do drugiej oczywiście neutralnej...I przestancie do qrwy pieprzyć o tych fragach srachach a zacznijcie działac na*******ajcie najpierw jednego ,żeby go tak o 10-15 leveli zjechać i odechce mu się grać a nie zabijecie jednego na 140 i spanie na 139 a potem juz huja mu robicie i wbije 145 !!!No co prawda z Korobskura pojechliście ale właśnie w tym momencie powiniście go jeszcze dojebać...I wyznaczyć sobie 2-3 cele które trzeba pograżyć czyli Knightsolo,Korobskura.Albo na*******ajcie się raz a pożądnie i do ostatniego deda i kto wygra te ma władze i hugo...Bo ta wojna trwa i trwa...

Knighthood sie nie podda, to jest pewne,.

Rev'ico 02-10-2006 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 1014629)
Knighthood sie nie podda, to jest pewne,.

Owszem , bo dlanich 10-15 lvlu w dól to tylko kilka dni botowania , a dla nas duzo wysiłku...

Smutna prawda jest taka , ze kh to naprawde twardy orzech do zgryzienia XD

Rev'ico 02-10-2006 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1014045)
Tak szczerze to wqrwia mnie postawa takich osób jak np. Pro'Prober ,który praktycznie nie robi nic oprócz przepisywania się z jednej gildi do drugiej oczywiście neutralnej...I przestancie do qrwy pieprzyć o tych fragach srachach a zacznijcie działac na*******ajcie najpierw jednego ,żeby go tak o 10-15 leveli zjechać i odechce mu się grać a nie zabijecie jednego na 140 i spanie na 139 a potem juz huja mu robicie i wbije 145 !!!No co prawda z Korobskura pojechliście ale właśnie w tym momencie powiniście go jeszcze dojebać...I wyznaczyć sobie 2-3 cele które trzeba pograżyć czyli Knightsolo,Korobskura.Albo na*******ajcie się raz a pożądnie i do ostatniego deda i kto wygra te ma władze i hugo...Bo ta wojna trwa i trwa...

OCZYWISCIE SZEFIE ! A TY JAKO MISTRZ WOJEN I MISTRZ PVP NAPEWNO JUZ Z 897189237189731987 WOJEN WYGRALES ! NAUCZ MNIE GRAC PLZ:baby: :baby: XD

Jednak co postawy niektórych ludzi to masz racje ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05.