![]() |
Boshe jak mnie chlopak denerwoje , "nie bo tutaj mnie zabija" , "tutaj tez nie bo zabardzo mi nie pasuje" wogole jak jestes taki wylewny to po jaki grzmot wogole za tibie sie bierzesz... -,-
|
Cytuj:
@down: Nie rozumiem o co Ci chodzi człowieku -.- Bo to nawet śmieszne nie jest co napisałeś. |
@UP: Loooool ja na moim 6lvl EK mialem g helmet, legi, armor, bootsy golden magic thunder axe i blessed great mastermind shield....
@Topic: Senja !!! J fszyzdko jazne... |
@up naucz sie pisać.
@Topic Skile masz mizerne i to przez to schodzi ci za dużo uhów oraz że biegasz z 2 ręczną bronią. Idź potreń na miniotaurach <zwykłych oczywiście>. Wbij skile z 75/75 i wtedy możesz expić. |
Skille dobij do 70/70, idz na mino pyramid i w jeden dzien zarobisz z 10k spokojnie
kupujesz 3BP uh i probujesz tomba. i nie boj sie deda, bo jesli masz takie nastawienie to sory - ta gra nie dla Ciebie |
Cytuj:
@topic Wbij jakieś skille podczas rsa, a potem lootbagi.. Najlepiej na mino tower i senji |
Jeśli tak się boisz wychodzić z dp to graj sobie w fasthanda ;)
|
Po wypowiedziach twórcy tematu widać, że przeżył jakieś traumatyczne chwile w tibii. Ogólnie to nie widzę jaki jest sens pisania takiego tematu skoro on i tak lepiej wie, iż tu go zabiją a tam będzie waste .. Wszystko co Ci doradzili jak narazie ci się nie podobało. Tak jak pisałeś, dopiero się uczysz grać więc naucz się, że tibia to tylko gra i jak chcesz się dobrze bawić to musisz do tego podchodzić bardziej na luzie. Kup promocję i idź na larvy do Ankrahmun.
|
albo kup bron jednoreczna i tarcze, w tombach pewnie spotykasz cryp shambery czy dsy i schodzi ci na to pelno uhow, bo na ghoulach i mumiach nie powinienes miec wasta. poszukaj poradnikow dla knighta, znajdziesz wiele rad.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:15. |