Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowa grupa użytkowników (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96600)

Yoh Asakura 29-09-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi (Post 1009365)
Pepsi jest sux.

Tru. I ma słaby gwint, korek się przekręca. W ogóle Coca Cola to radosna strona życia.
@Topic:
A może jeszcze prywatna grupa dla użytkowników forum.tibia.pl ?

Marixon 29-09-2006 21:34

Ogólnie to jesteście zwykłymi chamami (oprócz tych co się na początku wypowiadali), nie będę tego komentował.

@Vekegi:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1009191)
Hahahahhah, moge przestać się śmiać? To, żeś wymyśił. Po tobie można się wszystko spodziewać.

o.0 Odezwał się mój biograf -.- Prawie mnie nie zna, a jak wie, czego się można po mnie spodziewać! Patrzcie na niego!

Poza tym powinno tam pisać "wszystkiego", geniuszu.

Yoh Asakura 29-09-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marixon (Post 1009642)
Ogólnie to jesteście zwykłymi chamami (oprócz tych co się na początku wypowiadali), nie będę tego komentował.

Tak, jesteśmy źli i chamscy bo śmiemy się nie zgadzać z tobą i twoimi durnowatymi pomysłami.

Vekegi 29-09-2006 21:40

oj znam cie znam wiec nie kozacz! :<

Rankor 29-09-2006 21:44

I niby o czym byscie rozmawiali na swoim podforum? Mam wrazenie, ze ludzie chca zakladac grupy tylko dla rangi pod nickiem.

Shanhaevel 29-09-2006 22:07

Cytuj:

Jesteśmy źli, chamscy, w ogólem mamy garby (hi Drom!), nie myjemy nóg i wali od nas brukselką. Przejrzałeś nas...

Glamri 29-09-2006 22:07

Trochę dziwna tematyka mi się zdaje ale cóż... Na pewno są tu miłośnicy zwierzątek i myślę, że mielibyście o czym popisać... Jednak osobiście do takiej grupy bym nie wstąpił bo nie jestem fanem zwierzaczków. ;) Ale nie mam nic przeciwko.

kaczi 29-09-2006 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marixon (Post 1009642)

Na dodatek jeszcze typowym s*****elem = Cały kaczi. Elo.

Powracając do tematu:
Jakby każdy chciałby założyć grupę, bo nie ma jej na tym forum, to byłby tu burdel, większy niż ten prawdziwy...

I nie piszcie: Nie mam nic przeciwko, może być. Bo to nic nie pomaga, a i pewnie do 95% grup nie macie nic przeciwko.

Tazel 30-09-2006 10:09

Ależ elo grupa.
Załóżmy jeszcze kolekcjonerów znaczków, a co !

gorgi 30-09-2006 10:24

name
Animalians
a ranga Bestia ;>
Tak pozatytm to chyba nowa moda na tworzenie grup jest nie?
Niedlugo zaloze sam grupe zrzeszajaca ludzi wyznajacych religie na wpol zjedzonego kabanoska.

ciemne dropsy 30-09-2006 11:41

Hej, ludzie, spokojnie. Pan (Rycerz) Marixon ma po prostu jakis kompleks i chce zostac zauwazony. Ma prawdopodobnie dwa cele: lider grupy, i przyklejony temat z jego nickiem pod nazwa (moze jeszcze bedzie chcial zostac modem hehe). Nie wypowiada sie praktycznie w tematach innych uzytkownikow tylko zaklada swoje genialne tematy, w ktorych moze byc duzo odpowiedzi, byleby jego nick byl na pierwszej stronei z tematami. No, udalo mu sie to, bo jego temat zostal przyklejony.

A co do grupy. LóLz, fajne xD

Nazwa tematu: Hipopotamy - szara pieknosc.
Tresc: No coz, opisze tu moje ulubione zwierze, czyli hipopotama. Jest duzy, szary i ma krotkie nozki i male uszka. Lubicie go?

Odpowiedzi:

1. No, fajny.
2. No, super, ale opisz go bardziej.
3. Nie, smierdzi

Koniec tematu i tak w kolko xD

Vekegi 30-09-2006 11:46

Marixona nie chca na bramce na gieksie i dlatego ma takie komplexy :((((

Marixon 30-09-2006 12:33

@Vekegi:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1010349)
Marixona nie chca na bramce na gieksie i dlatego ma takie komplexy :((((

Nie prawda. Wywalili mnie bo przestałem chodzić.

@ciemne dropsy:

Post (w miarę) inteligentny, jeden z niewielu, ale się mylisz. Nie chce tworzyć grupy dla jaj, podoba mi się mój pomysł. A jak ktoś się ze mną nie zgadza, to niech się uspokoi.

Teraz pewnie już się nikt nie wpisze, bo się będzie bał, że go zjadą tak jak mnie -.-

A co do mojego postowania, to wypowiadam się również w innych tematach. Możesz to sprawdzić.

Ostatnia sprawa: Mieć swój własny, przyklejony temat, to całkiem fajna sprawa, nie ukrywam, ale nie zamierzam lizać dupy nikomu, tylko po to, aby to osiągnąć. Wtedy po prostu spytałem, kto jest za przyklejeniem, i tyle. Dzisiaj wchodzę na OWiON, patrzę, a on jest na samej górze. I chyba każdy woli mieć swój temat na pierwszej stronie, nie widzę w tym nic dziwnego.

Ghost Nieudany 30-09-2006 13:21

Cytuj:

Witam! Chciałbym założyć grupę ludzi interesujących się zwierzętami. Myślę, że każdy, kto je lubi, i którego one ciekawią znalazłby tam coś dla siebie.
Jestem zoofilem, ze skłonnościami do nekrofilii.

IMHO seks ze zwierzętami - klaczami, małymi kotami czy psami - jest znacznie bardziej podniecający od stosunków z ludźmi. Zwłaszcza w przypadku małych zwierząt, w przypadku których jestem stroną dominującą.

Znajdzie się dla mnie miejsce?

Ashlon 30-09-2006 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1010504)
Jestem zoofilem, ze skłonnościami do nekrofilii.

O! Nareszcie bratnia dusza! :D

Marixon 30-09-2006 13:25

@Ghost Nieudany & Nekromanta:

Znalazłoby się dla was obu, ale wątpię coraz bardziej w istnienie tej grupy.

EDIT:

Domyślam się, Ghost, że twój post był z sarkazmem -.-

Oxygane 30-09-2006 13:26

Was juz popierdolilo doszczetnie z tymi grupami? Pieprznijcie sie lbem o sciane i wtedy wroccie na forum

Ghost Nieudany 30-09-2006 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marixon (Post 1010509)

Niby dlaczego?

Seks ze zwierzętami jest o niebo wygodniejszy, ponieważ nie potrzebuję prezerwatyw oraz środków antykoncepcyjnych - płeć również nie jest ważna, więc de facto jestem bi.

Poza tym, to wyzwala najgorsze instynkty, dlatego seks jest zwyczajnie przyjemniejszy, ponieważ owca/kot/pies nie może zaoponować.

Gewof 30-09-2006 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane (Post 1010510)
Was juz popierdolilo doszczetnie z tymi grupami? Pieprznijcie sie lbem o sciane i wtedy wroccie na forum

A od czego sie to wszystko zaczelo? :d

Rupert 30-09-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marixon (Post 1010509)

Oh, bystrzak..

Może napiszesz o czym masz zamiar rozmawiać w tej grupie ?
O cieczce psa ?
O najnowszych karmach na kotów?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51.