![]() |
A to mnie zaskoczyłeś ;/
Nie mam pomysła ale cóż. Biore gazetke i lece do kibelka- tam mi się dobrze myśli... |
Cytuj:
Szkoda, bryndii kupy nie narysuje. A już myślałem, że będzie ładniejsza:D |
A ja jej nie zjem. :'( Szkuda.
|
no i mnie wkurzyliscie, zglosilam sie na forum Mta a tu zaglądam patrze a mnie nie ma.
Po porstu big gratz za czytanie SWOJEGO tematu na forum MTA. Po prostu Big. I dzięki że tu wogóle ktoś mnie słucha -.- |
@up
nie martw się, mnie też długo nikt nie słuchał, do czasu :D |
@up ale kurna mać :P to był jego temat i poiwnien tego kurna pilnować. A z resztą..
|
Cytuj:
Nie wiem czy zauważyłaś, ale ty zgłosiłaś się po 17-nastej podczas gdy około 15-nastej była już gotowa tabelka turniejowa. Wystarczyło spojrzeć na daty. I nikt cię tu nie ignoruję;) . |
O ile dobrze się orientuję czas już minął.
A więc do Drugiej rundy przechodzą chyba: Aval, Celoz, Kuraj i ja... Wszystko w porządku, ale tylko ten ostatni niesłusznie... Zobaczymy kto dojdzie dalej. Czekamy na tabele i termin do wykonania następnych komiksów. |
Finał będzie Kuraj vs. Aval, na bank. Bo tylko na nich można liczyć.
|
Cytuj:
Czas macie do soboty wieczór. @edit Nowa tabela Aval i Kuraj rozstawieni. http://img182.imageshack.us/img182/8...ytu322uct8.png |
No, to finał nie będzie Aval i Kuraj :-) Bo oczywiście slawek nie pomyślał o czymś takim jak rozstawienie mocnych zawodników... Powinieneś dać grupę Avala i Celoza, oraz grupę Kuraja i Drakona, a resztę dodać tak, żeby w grupie nie spotkali się ci, co walczyli teraz.
DOWN: Nie widać różnicy. Więc po co przepłacać? |
Cytuj:
Zmieniłem troszke. http://img182.imageshack.us/img182/8...ytu322uct8.png Fuck, zrobiłem raaz i źle, potem drugi znowu źle i trzeci znowu źle. Może mnie ktoś wyręczy?? :P |
Czyli wg tej nowej tabeli ci co przegrali wciąż mają szanse wejść do finału? Imo troche to bezsensowne i niesprawiedliwe ;p Nie lepiej po prostu zrobić walke o III miejsce itepe?
|
Momencik... Czy ja dobrze widze, ze przegrani juz w pierwszych pojedynkach maja walczyc o pierwsze miejsce? Przeciez to jest parodia. Ktos, kto sie meczyl i przedzieral, oraz wygral wszystkie pojedynki ma zajac trzecie miejsce, bo przegral z liderem, a jego ex-przeciwnik wygral w grupie looserow i walczy o pierwsze miejsce, a najgorszym przypadku ma bankowe drugie miejsce?
|
Przecież już o tym pisałem, a slawek po prostu nie zmienił tabelki. Powinno to wyglądać:
a 1A Dragon vs Veruis a 1B Kuraj vs Dark Sven b 2A Aval vs Slawek b 2B Celoz vs Pan i Wladca a 1A vs 1B b 2A vs 2B a vs b |
niewiedzialem ze jeszcze zagram... ale jak trzeba to trzeba! Niech zostanie tak jak slawek zrobil, poniewaz mam juz dobry pomysl na Sven'a<hyhy> i bedzie lepszy od poprzedniego ;p. Niech juz zostanie, ale my powinnismy walczyc o 3/4 miejsce a nie o 1/2, tak jak osoba up powiedziala wygladalo by tu glupio...
|
Slawek@
Ta tabelka genialna..."smieszniejsza niz sam konkurs" |
Cytuj:
|
Nie, to też bez sensu, jeśli w ogóle mają grać, to wystarczy ich rozstawić (żeby nie było tak, że jest grupa dobrych, i kiepskich, i najlepsi z obu spotykają się dopiero w finale).
|
To jak to w końcu będzie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:25. |